Πρώτο βήμα για τους Βαυαρούς – Μπάγερν-Μπενφίκα 1-0

09:39 6/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Η -κακή- Μπάγερν επιβλήθηκε με 1-0 της Μπενφίκα χάρη στο γρήγορο γκολ του Βιδάλ (2') και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Πριν το ματς, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στην εξαιρετική άμυνα της Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι τον επιβεβαίωσαν, καθώς η Μπάγερν μπήκε δυνατά, πήρε από νωρίς το προβάδισμα, όμως στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί έκαναν το... απόλυτο μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μόλις 2 ευκαιρίες σε όλο το ματς, όμως το τελικό 1-0 τους αφήνει ελπίδες

πρόκρισης.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος. Εκπληκτική ανάπτυξη από την άμυνα, σέντρα του Μπερνάτ από αριστερά, κεφαλιά του Βιδάλ και 1-0 μόλις στο 2' για το πιο γρήγορο γκολ τους στη σεζόν! Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα διατήρησαν τον γρήγορο ρυθμό μέχρι το 20', απείλησαν με τους Ντάγκλας Κόστα (10') και Λεβαντόφσκι (16'), πριν ο Μίλερ χάσει τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 20'.

Από εκεί και πέρα, όμως, κατέβασαν στροφές και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισορροπήσουν. Σταθεροί στην άμυνα οι Βαυαροί, απειλήθηκαν ελάχιστα, με τον Νόιερ να μην κάνει ούτε μία απόκρουση στο πρώτο μέρος και το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Ο Βιδάλ (36') έχασε την τελευταία ευκαιρία με νέα κεφαλιά, με την Μπάγερν να μην μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ήρθε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν για την Μπάγερν. Αν οι Πορτογάλοι, μάλιστα, ρίσκαραν περισσότερο ίσως να είχαν φύγει χωρίς ήττα από το Μόναχο. Πολλά λάθη, ελάχιστες ατομικές ενέργειες στην επίθεση, καμία σιγουριά στην άμυνα και η πρώτη ευκαιρία χάθηκε για την Μπενφίκα στο 57', όταν ο Ζόνας γύρισε στην περιοχή και ανάγκασε τον Νόιερ στην πρώτη του επέμβαση.

Στο 64' ήρθε η επόμενη ευκαιρία για τους Λουζιτανούς και, μάλιστα, τριπλή! Δύο φορές ο Ζόνας και μία ο Μήτρογλου σούταραν από κοντά, όμως είδαν τους Μαρτίνεθ και Τιάγκο να σώζουν την Μπάγερν! Το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να απειλήσουν άλλο τον Νόιερ, με την καλύτερη ευκαιρία να χάνεται στο 89' για την Μπάγερν, όταν ο Λεβαντόφσκι πήγε να δώσει έτοιμο γκολ στον Μίλερ και τα έκανε... θάλασσα.

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ (60' Μαρτίνεθ), Αλάμπα, Μπερνάτ, Βιδάλ, Τιάγκο, Ντάγκλας Κόστα (70' Κομάν), Μίλερ (85' Γκέτσε), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

Μπενφίκα (Ρούι Βιτόρια): Έντερσον, Αλμέιδα, Λίντελεφ, Ζαρντέλ, Ελισέου, Φέισα, Ρενάτο Σάντσες, Πίτσι (90+1' Σάμαρης), Γκαϊτάν, Ζόνας (83' Σάλβιο), Μήτρογλου (70' Χιμένες)

πηγή: gazzetta.gr

The post Πρώτο βήμα για τους Βαυαρούς – Μπάγερν-Μπενφίκα 1-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα