Το απόγευμα η μεταγωγή Μιχαλολιάκου, Λαγού, Πατέλη και της ανθυπαστυνόμου στον Κορυδαλλό

Τις πόρτες των φυλακών Κορυδαλλού θα περάσει σε λίγες ώρες ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής, Γιάννης Λαγός, ο πρόεδρος της τοπικής του κόμματος στη Νίκαια και η ανθυπαστυνόμος που Πειραιά.

Αν και αρχικά ο βουλευτής, Γιάννης Λαγός, είχε προγραμματισθεί η μεταγωγή του να γίνει στις 11: 00 το πρωί από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές, τελικά το πρόγραμμα άλλαξε και τελικά θα μεταφερθεί το απόγευμα, στις 19:00. Εκτός από τον βουλευτή, Γιάννη Λαγό που έχει κριθεί προφυλακιστέος, και η ανθυπαστυνόμος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση της ΧΑ θα δει τις πόρτες των φυλακών Κορυδαλλού, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιώργος Πατέλης.

Η μεταγωγή των τεσσάρων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα γίνει πριν τη δύση του ηλίου, προκειμένου να ετοιμαστούν οι φυλακές για την κράτησή τους.

Την ίδια στιγμή, για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινάει νέος κύκλος κινητοποιήσεων, αφού υπάρχουν έντονοι φόβοι για επεισόδια κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων και όσων μελών της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ή θα κριθούν προφυλακιστέοι, προς τις φυλακές Κορυδαλλού. Ενώ από την άλλη πλευρά, υπάρχει προβλημματισμός ακόμη και για τα κελιά που θα φιλοξενήσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα