Το άγνωστο μέλλον του Ανδρέα Παπαμιμίκου: ΕΠΟ , ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο;

Γρίφο εξακολουθεί να αποτελεί η πορεία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου, μιας και τον Απρίλιο, μετά το συνέδριο της ΝΔ, η θητεία του θα λάβει τέλος και ο ίδιος δεν είναι βουλευτής, με αποτέλεσμα σν πράξη να οδηγείται σε ένα διάλειμμα, μικρότερο ή μεγαλύτερο.

Γράφει ο Γιώργος Ευγενίδης

Πλην όμως, ορισμένα δεδομένα προαναγγέλλουν εξελίξεις. Κατά τα φαινόμενα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, από κάποια άλλη θέση όμως, μιας και στο παρελθόν υπήρξε επιτυχημένος ποδοσφαιριστής

και στην ομάδα νέων του Ηρακλή, αλλά και στην Εθνική Παίδων. Πλέον, ο κ. Παπαμιμίκος πρόκειται να παντρευτεί με την ανιψιά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, Σόνια, κάτι που μπορεί να σημαίνει και την εμπλοκή του στα διοικητικά του ποδοσφαίρου. Άλλωστε, ο ίδιος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον κ. Σαββίδη, ο οποίος υπενθυμίζεται πως στήριξε και την καμπάνια του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ, βασικό κομμάτι της οποίας υπήρξε και ο κ. Παπαμιμίκος. Άλλωστε, ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ σε συνέντευξή του (Provocateur.gr) δεν είχε αποκλείσει επάνοδό του στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά από άλλο ρόλο αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, υπάρχουν διαφορετικά σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό μέλλον του κ. Παπαμιμίκου. Ένα ισχυρό σενάριο αφορά την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε επιτελικό ρόλο, ακόμα και του πρόεδρου, αν ο κ. Σαββίδης επιλέξει το καλοκαίρι να αντικαταστήσει τον Λούμπος Μίχελ. Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί στα στέκια της συμπρωτεύουσας εσχάτως είναι το ενδεχόμενο ο κ. Παπαμιμίκος να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ απέναντι στον νυν πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη στις φετινές εκλογές, με τη στήριξη του κ. Σαββίδη, ο οποίος σε ένα ξέσπασμά του μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είχε πει πως ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να είναι από τη Θεσσαλονίκη, προϋπόθεση την οποία ο κ. Παπαμιμίκος πληρεί. Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη Μακεδονία παρατηρείται ρήγμα στο μέτωπο των ενώσεων που είχαν στηρίξει τον κ. Γκιρτζίκη στις προηγούμενες εκλογές, με αποτέλεσμα η πλευρά Σαββίδη να καραδοκεί προκειμένου να κατεβάσει υποψήφιο της προτίμησής της απέναντι στον "καθεστωτικό" νυν πρόεδρο της ΕΠΟ.

The post Το άγνωστο μέλλον του Ανδρέα Παπαμιμίκου: ΕΠΟ , ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα