Το «House of Cards» επιστρέφει στο OTE CINEMA 4HD κι εσύ μαθαίνεις τα πάντα για τη πολυβραβευμένη σειρά

Κάθε φανατικός των δραματικών σεναρίων έχει λόγο να χαίρεται με την επιστροφή του «House of Cards» στον OTE TV στο νέο κινηματογραφικό κανάλι, OTE CINEMA 4HD. Ο πρώτος και δεύτερος κύκλος της βραβευμένης με Emmy, SAG και χρυσές σφαίρες σειράς έρχεται κάθε Σάββατο, στις 22.00, με διπλό επεισόδιο να συναρπάσει.

Η υπόθεση είναι γνωστή και αφορά στην Ουάσιγκτον του σήμερα, όπου ο Φρανκ Άντεργουντ, βουλευτής του δημοκρατικού

κόμματος από την 5η εποχή του Κονγρκέσσου της Νότιας Καρολίνας, ξεκινά ένα περίτεχνο σχέδιο για να αναρριχηθεί σε μία θέση ανώτερης ισχύος, με τη βοήθεια της συζύγου του Κλερ.

Οι πρωταγωνιστές, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας, είναι επίσης γνωστοί, αφού ο Κέβιν Σπέισι και η Ρόμπιν Ράιτ έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στο χώρο της υποκριτικής.

Υπάρχουν, όμως, κάποια μυστικά και λεπτομέρειες που σου διαφεύγουν και σίγουρα θα ήθελες να μάθεις. Συγκεκριμένα, αν και η σειρά τοποθετείται στην Ουάσινγκτον, η πλειονότητα των γυρισμάτων γίνεται κοντά στην Βαλτιμόρη. Επιπλέον, κάθε σεζόν κοστίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια και θεωρείται από τις πιο ακριβές παραγωγές στην παγκόσμια βιομηχανία της τηλεόρασης.

Για το τέλος, μάθε ότι το σίριαλ είναι τεράστια επιτυχία στην Κίνα, αφού πάνω από 24,4 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν παρακολουθήσει, ενώ το καστ ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών και δεν χρειάστηκαν δεκάδες οντισιόν.

The post Το «House of Cards» επιστρέφει στο OTE CINEMA 4HD κι εσύ μαθαίνεις τα πάντα για τη πολυβραβευμένη σειρά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα