Το Game Of Thrones έκανε πρεμιέρα στο ΛΑ με τον Κιτ Χάριγκτον να απουσιάζει – Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο της νέας σεζόν [εικόνες]

Την πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Game Of Thrones παρακολούθησαν λίγοι εκλεκτοί τα ξημερώματα στο Λος Άντζελες με την απουσία του Κιτ Χάριγκτον από το κόκκινο χαλί να προκαλεί αίσθηση. Μήπως τελικά είναι όντως, οριστικά, νεκρός ο Τζόν Σνόου;

Οι ελάχιστοι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν το 1ο επεισόδιο της νέας σεζόν, δεσμεύτηκαν, όπως ήταν γεγονός να μην αποκαλύψουν την πλοκή αλλά και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν οι δημιουργοί της σειράς.

Από

τα λίγα που διέρρευσαν μάθαμε πως η 6η σεζόν ξεκινάει ακριβώς εκεί που είχε τελειώσει η προηγούμενη, στο κάστρο της νυχτερινής φρουράς. Η «κόκκινη γυναίκα», όπως είναι ο τίτλος του επεισοδίου είναι όντως η Μελισάντρε, όπως πολλοί υπέθεσαν η οποία δεν κυριαρχεί σε όλο το επεισόδιο, αλλά προς το τέλος με μία, μη αναμενόμενη, πράξη αφήνει τους πάντες με το στόμα… ανοιχτό.

Η Μπριέν καταφέρνει να εκπληρώσει μία μεγάλη της επιθυμία, η Σάνσα Σταρκ εμφανίζεται έτοιμη να πάρει την ζωή της στα χέρια της, ενώ δύσκολη θα είναι η πρεμιέρα για τους φίλους της Άρια Σταρκ.

Σχετικά με την μοίρα του Τζον Σνόου, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν διέρρευσε καμία πληροφορία, όμως η απουσία του Κιτ Χάριγκτον από την πρεμιέρα και σημειώθηκε και συζητήθηκε.

The post Το Game Of Thrones έκανε πρεμιέρα στο ΛΑ με τον Κιτ Χάριγκτον να απουσιάζει – Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο της νέας σεζόν [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα