Το Charlie Hebdo κράζει τη… συμπατριώτισσα Λαγκάρντ: «Σώστε την Ευρώπη, πνίξτε έναν Έλληνα» [εικόνα]

Εφτά μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστών εξτρεμιστών στα γραφεία του, το Charlie Hebdo είναι «εδώ», συνεχίζει την ανατρεπτική του δουλειά και καυτηριάζει οτιδήποτε είναι πρώτο θέμα στην επικαιρότητα.

Και αυτή τη στιγμή, πρώτο θέμα στην ατζέντα των διεθνών ΜΜΕ, είναι η χώρα μας εν μέσω διαπραγματεύσεων επί των μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουν κριθεί σαν βάση για συμφωνία.

Οι ιθύνοντες του περιοδικού προέταξαν το ελληνικό ζήτημα στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους, το οποίο κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης.

Φυσικά το παρουσίασαν με το δικό τους σατυρικό τρόπο, θέτοντας ουσιαστικά στο στόχαστρό τους την Κριστίν Λαγκάρντ. «Σώστε την Ευρώπη, πνίξτε έναν Έλληνα», είναι η αναφορά που συνοδεύει το - άκρως επικριτικό για τη Γαλλίδα διευθύντρια του ΔΝΤ – σκίτσο, με το περιοδικό να εκφράζει την αντίθεση του στη σκληρή γραμμή του Ταμείου κατά την πορεία των διαπραγματεύσεων.

The post Το Charlie Hebdo κράζει τη… συμπατριώτισσα Λαγκάρντ: «Σώστε την Ευρώπη, πνίξτε έναν Έλληνα» [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα