Της Κορέας έγινε στη Βουλή: Λαϊκισμός, ειρωνικοί διάλογοι, ύβρεις και απειλές ξυλοδαρμών [βίντεο]

Για ακόμα μία φορά η Ολομέλεια της Βουλής πήρε «φωτιά» με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κινούνται με επιθετικές διαθέσεις εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου.

Όλα ξεκίνησαν με την τοποθέτηση του Νίκου Βούτση που κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δανειστών. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος

που διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σηκωθούν όρθιοι από τα έδρανα τους βουλευτές της κυβέρνησης και με άγριες διαθέσεις να κατευθυνθούν προς το έδρανο του Ανδρέα Λοβέρδου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Η ένταση διήρκεσε περίπου 15 λεπτά.

Έπειτα, πήρε και πάλι τον λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης που επανέλαβε ότι η αντιπολίτευση στηρίζει τα επιχειρήματα των δανειστών και πρόσθεσε: «αν θεωρείτε ότι έχετε μια ασυλία επειδή κρέμεστε σε μειοψηφία του λαού αλλά μέσων της διαπλοκής είστε γελασμένοι». Μάλιστα, ο κ. Βούτσης θεώρησε πως είχε κλείσει το μικρόφωνο του και γυρνώντας στον διπλανό του είπε: «ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μ@λ@κα»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει «σκηνικό ρήξης. Αν ετοιμάζεστε να πηδήξετε από το αεροπλάνο εμείς δεν θα γίνουμε αλεξίπτωτο». Η κυρία Ραχήλ Μακρή τον διέκοπτε με παρεμβάσεις εκτός μικροφώνου με αποτέλεσμα να της απαντήσει «έχετε ζαλιστεί από τις πολλές πιρουέτες. Πηγαίνετε να κάνετε καμιά φωτογράφηση».

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Της Κορέας έγινε στη Βουλή: Λαϊκισμός, ειρωνικοί διάλογοι, ύβρεις και απειλές ξυλοδαρμών [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα