Την Πέμπτη η συνέχεια της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου

Το πρωί της Πέμπτης, 23 Μαΐου, θα συνεχιστεί η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, και των συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.

Παράλληλα, το πρωί της Δευτέρας (20/05) δόθηκε συνέχεια στην πολύκροτη δίκη του με τους συνηγόρους της υπεράσπισης, να εξετάζουν τον μάρτυρα – στέλεχος του ΣΔΟΕ-

Νίκο Μαϊτό. Η συνεδρίαση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σε τεταμένη ατμόσφαιρα λόγω έντονων αντιδράσεων του Άκη Τσοχατζόπουλου, κατά την κατάθεση του μάρτυρα – στελέχους του ΣΔΟΕ.

Την Παρασκευή την αντίδραση του πρώην υπουργού προκάλεσε η κατάθεση του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ Νίκου Μαΐου, ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις για το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Μάλιστα ο πρόεδρος του δικαστηρίου συνέστησε στον πρώην υπουργό να διατηρήσει την ψυχραιμία του, όταν ο κ. Τσοχατζόπουλος αντιδρούσε στις ερωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής στον μάρτυρα.

Στο Τριμελές Εφετείο παρέστη την Παρασκευή, για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης, η προσωρινά κρατούμενη κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, αλλά και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, που απουσίαζε στις προηγούμενες συνεδριάσεις, επικαλούμενη σοβαρούς λόγους υγείας. Οι δύο γυναίκες κρατήθηκαν σε διαφορετικούς χώρους αφού μετήχθησαν στο Εφετείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα