Την Κυριακή αποφασίζει ο Μίτσελ ποιους θα πάρει μαζί του στις ΗΠΑ

Ο Ολυμπιακός όπως έχει ήδη προγραμματιστεί μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα δώσει ορισμένα φιλικά τεστ.

Ο Μίτσελ, ως γνωστόν, θέλει να μειώσει το ρόστερ. Το δυναμικό του Ολυμπιακού αγγίζει τους 30 ποδοσφαιριστές και ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να δουλέψει

με 23-25 ποδοσφαιριστές. Στην μείωση των ποδοσφαιριστών περιλαμβάνονται επίσης και οι ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών, όπως είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στα γήπεδα της Βραζιλίας, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πάρα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο κάτι επίσημο δεν υπάρχει. Πάντως, επί του θέματος των μεταγραφών είχε τοποθετηθεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στα της αποστολής για την Αμερική, ο Μίτσελ θα αποφασίσει την Κυριακή ποιους παίκτες θα πάρει μαζί του. Από την προετοιμασία στο Ζέεφελντ έχει μια εικόνα για το ποιους ποδοσφαιριστές θέλει την επόμενη χρονιά, αλλά και ποιοι θα «κοπούν» και θα αναζητήσουν αλλού την συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα