Την εξανάγκασαν σε άμβλωση και της παρέδωσαν το έμβρυο μέσα σε κουβά [εικόνες]

Σε έκτρωση εξανάγκασαν μία γυναίκα στην Κίνα ενώ ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος.

H 33χρονη Λιού Ξινγουέν και ο άνδρας της Ζού Κουοκιάνγκ είχαν ήδη ένα γιο και η γυναίκα έμεινε για δεύτερη φορά έγκυος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, την προηγούμενη εβδομάδα στις 4μμ χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού τους 24 άνδρες από την Επιτροπή Οικογενειακού Προγραμματισμού της Επαρχίας Σαντονγκ και ανάγκασαν την Λιού να πάει μαζί τους στο νοσοκομείο για να κάνει έκτρωση που πραγματοποιείται κάνοντας ένεση πού περιέχει – εκτός

των άλλων και ναρκωτικό.

H έκτρωση πραγματοποιήθηκε λόγω της αυστηρής πολιτικής πού ακολουθεί η Κίνα από το 1979 και έχει σχέση με τις γεννήσεις η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να κρατήσει τον πληθυσμό της χώρας σε συγκεκριμένο αριθμό – επιτρέπεται στα ζευγάρια να κάνουν μόνο ένα παιδί.

Ο Ζού είπε στο Sky News ότι πήραν από το σπίτι ξαφνικά τη γυναίκα του και πέρασε πέντε μαρτυρικές ώρες μέχρι να την βρει καθώς οι Αρχές αρνούνταν να του αποκαλύψουν που βρίσκεται.

Ο σύζυγος βρήκε εν τέλει την γυναίκα του, λίγα λεπτά μετά αφότου είχε υποβληθεί στη διαδικασία της έκτρωσης.

Το νεκρό έμβρυο παραδόθηκε από τους γιατρούς στους γονείς την επόμενη μέρα. Ο Ζού τράβηξε μία σοκαριστική φωτογραφία πού απεικονίζει την γυναίκα του ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και το άτυχο μωράκι μέσα σε έναν πορτοκαλί κουβά ακριβώς δίπλα.

Τέλος, ο άτυχος πατέρας ισχυρίστηκε στο Sky News ότι οι Αρχές ανάγκασαν την γυναίκα του να υπογράψει ότι συμφωνεί με την έκτρωση και αυτή αρνήθηκε. Τότε την απείλησαν και της είπαν ότι αν δεν το κάνει θα συλλάβουν τον άνδρα της και δεν θα της αφήσουν τίποτα.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η φωτογραφία πού τράβηξε ο Ζού στο νοσοκομείο και απεικονίζει τον κουβά με το νεκρό μωρό

Φωτογραφία, Sky News

Keywords
Τυχαία Θέματα