Τι ζήσαμε και τι είδαμε το 2013 – Όλη η ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε

Άλλη μία χρονιά γεμάτη ειδήσεις, διεθνείς και εγχώριες, ευχάριστες, δυσάρεστες, συγκλονιστικές και σοκαριστικές, φεύγει, αφήνοντας τα σημάδια της τόσο στην μνήμη μας όσο και στην καθημερινότητά μας.

Από τις συλλήψεις των νεαρών παιδιών μετά την ληστεία στο Βελβεντό, τα οποία ξυλοκοπήθηκαν άγρια από την Αστυνομία, μερικές ημέρες μετά βλέπουμε έναν από τους

ηγέτες που θα αφήσουν το στίγμα τους στις επόμενες δεκαετίες ανεξίτηλο, να φεύγει από την ζωή. Ο Ούγκο Τσάβες πέθανε και μία νέα εποχή ξεκινά για την Βενεζουέλα.

Νέος Πάπας, ο πρώτος εκτός Ευρώπης και κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο. Η για δεύτερη συνεχόμενη φορά κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό και οι διαδηλώσεις και σφοδρές συγκρούσεις στην Τουρκία.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, το κλείσιμο των Πανεπιστημίων και τα αντίποινα από ακροαριστερούς με την διπλή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής. Οι θάνατοι φοιτητών και μικρών παιδιών στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν, ο θάνατος του Νέλσον Μαντέλα και πολλά άλλα, είναι μερικά από τα γεγονότα που σημάδεψαν το έτος που φεύγει...

Keywords
Τυχαία Θέματα