Τι θα δούμε σήμερα: Κολομβία–Ακτή Ελεφαντοστού, Ουρουγουάη–Αγγλία, Ιαπωνία–Ελλάδα

Η Ελλάδα θέλει μόνο τη νίκη στον αγώνα με την Ιαπωνία για να ελπίζει σε πρόκριση, περιμένει επίσης ήττα της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ Ουρουγουάη και Αγγλία αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο»...

Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού

Η Κολομβία με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς με την Ελλάδα στην πρεμιέρα και τη νίκη που πέτυχαν, με 3-0, θα επιδιώξουν ανάλογη συνέχεια και στο

ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία κέρδισε τους Ιάπωνες με ανατροπή του σκορ. Οι ποδοσφαιριστές του Πέκερμαν στο πρώτο παιχνίδι κατάφεραν να καλύψουν την απουσία του Φαλκάο και έμαθαν να...ζουν χωρίς αυτόν, το ίδιο θα κάνουν και σήμερα.

Ώρα σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Εστάντιο Νασιονάλ, Μπραζίλια

Αξίζει να το δεις: Γιατί, είναι ο όμιλος της Εθνικής και το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα καθορίσει και τις πιθανότητες της Ελλάδας να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ουρουγουάη – Αγγλία

Είναι οι δύο...ηττημένες της πρεμιέρας του Δ' ομίλου. Η Αγγλία ηττήθηκε από την Ιταλία, με 2-1 και η Ουρυγουάη από την Κόστα Ρίκα, με 3-1, μάλιστα και με ανατροπή του σκορ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με σπουδαίο ενδιαφέρον καθώς ο ηττημένος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχαιρετήσει την διοργάνωση.

Ώρα σύσκεψης: 22:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα ντε Σάο Πάουλο, Σάο Πάολο

Αξίζει να το δεις: Γιατί, θα είναι ντέρμπι. Αμφότερες, θέλουν τη νίκη και να διεκδικήσουν στην τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ιαπωνία – Ελλάδα

Η Ελλάδα τα παίζει όλα για όλα στον αγώνα με την Ιαπωνία, η οποία κι εκείνη στον πρώτο αγώνα γνώρισε την ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού. Η Εθνική καλείται να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, να λειτουργήσει ως ομάδα και να κερδίσει την Ιαπωνία. Το ίδιο έχουν στο μυαλό τους και οι Ιάπωνες, οι οποίοι θα χτυπήσουν εκεί που η Ελλάδα πονάει, στην ταχύτητα...

Ώρα σύσκεψης: 1:00, ΝΕΡΙΤ, koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα ντας Ντούνας, Νατάλ

Αξίζει να το δεις: Γιατί, παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί για την πρόκριση. Η νίκη επί της Ιαπωνίας και η αποφυγή της ήττας μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε πρόκριση στην επόμενη φάση, σε κάθε άλλη περίπτωση η Ελλάδα, θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού και θα επιστρέψει στην βάση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα