Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Σειρές που κόπηκαν πριν καλά καλά αρχίσουν!

Μπορεί ακόμα να τις θυμάσαι για το όχι και τόσο καλό τους σενάριο ή για τις χλιαρές τους ατάκες! Μπορεί, όμως, να μην σου θυμίζουν και τίποτα γιατί κόπηκαν αρκετά γρήγορα. Φυσικά και μιλάμε για εκείνες τις σειρές που έκαναν την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη αλλά κόπηκαν μέσα σε μία νύχτα, αφού οι ιθύνοντες των σταθμών θεώρησαν ότι δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο!

Θα ξεκινήσουμε από την εγχώρια παραγωγή και μία σειρά που ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί βγήκε στον αέρα. Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις

μωρή» προβλήθηκε από το Mega το 2000 και μετά από έξι επεισόδια, έριξε τίτλους τέλους. Το σενάριο αφορούσε σε τέσσερις γυναίκες, που γνωρίζονταν ως παιδιά, έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και ενώνονται και πάλι προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν άνδρα από το παρελθόν τους, και από ότι φάνηκε δεν έκανε καμία αίσθηση σε κοινό και ειδικούς!

Το «Firefly» εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο του 2002 και άντεξε μόλις 14 επεισόδια! Η υπόθεση αφορούσε στο διάστημα, σε αντιήρωες, μάχες μεταξύ πλανητών ενώ δεν υπήρχαν τα τρομακτικά εφέ που απαιτούν αυτά τα σήριαλ. Το σίριαλ επιστημονικής φαντασίας κόπηκε γρήγορα και χωρίς πολλές συζητήσεις.

Focus σε μια οικογένεια που τα είχε όλα, τα έχασε (όλα) και προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί χάρη στον ένα γιο, έκανε η σειρά «Arrested Development». Το σίριαλ έκανε το ντεμπούτο το 2003 και κράτησε μετά βίας για τρεις σεζόν, αριθμός πολύ καλός για το ανιαρό του σενάριο.

Ανατρέχοντας αρκετά χρόνια πίσω, το 1999, και η σειρά «Freaks and Geeks» τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει. Η ιστορία αναφερόταν σε ένα σχολείο και δύο αδέρφια που έχουν διαφορετικές παρέες με αρκετά προβλήματα. Σενάριο που δεν κατάφερε να ικανοποιήσει το κοινό και τους υπευθύνους και κόπηκε μετά από 18 επεισόδια.

Και πάμε στο «Pushing Daises». Ένας πιτσιρικάς ανακαλύπτει ότι έχει το χάρισμα να ανασταίνει τους νεκρούς. Αλλά αυτό έχει ορισμένες επιπτώσεις για τους ζωντανούς. Άρα εξαφανίζεται και επιστρέφει ενήλικος πλέον για να λύσει μυστήρια. Η σειρά έκανε την εμφάνισή της το 2007 και μετά από 22 επεισόδια αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές.

The post Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Σειρές που κόπηκαν πριν καλά καλά αρχίσουν! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα