Τι πρέπει να έχει το ανδρικό beauty case του φθινοπώρου; Αυτές είναι οι προτάσεις μας!

Σε άλλη περίπτωση το να πεις «Καλό Φθινόπωρο» τέτοιες μέρες θα αποτελούσε αιτία διαζυγίου, μήνυσης, προσβολής και όλα τα συναφή. Όμως, ο καιρός μας τα έκανε… ρόιδο και με τη βροχή που έχει ρίξει, αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας, αυτή η ατάκα πονάει, αλλά είναι αληθινή. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να την ξεχάσεις και να σου δώσουν γερό πάτημα για ένα καλύτερο φθινόπωρο - χειμώνα.

Εκτός από τις συμβουλές που σου δώσαμε για να ξεπεράσεις την μελαγχολία του Σεπτεμβρίου, έχουμε και οδηγίες

για να καλυτερεύσεις το πως νιώθεις τον εαυτό σου και την εικόνα του σώματος του. Και όχι μόνο εικόνα.

Αλλά και τις άλλες αισθήσεις που ενεργοποιούνται σε σένα και πρωτίστως στο φύλο που σε ενδιαφέρει. Είναι κάτι παραπάνω από απλές οδηγίες. Είναι με όνομα και διεύθυνση τα στοιχεία εκείνα που καλύπτουν το beauty case του κάθε άντρα για το φθινόπωρο.

Το Σαμπουάν

Η στιγμή που κάνεις μπάνιο είναι μια στιγμή τόσο λυτρωτική. Κι αυτό γιατί στη μπανιέρα σου νιώθεις σα να μπαίνεις σε ένα ιπτάμενο οχυρό και να μεταφέρεσαι σε άλλα μέρη. Το καύσιμο για αυτή την μεταφορά είναι το σαμπουάν. Το άρωμα του σε ταξιδεύει. Κλείνεις τα μάτια, ακουμπάς το σφουγγάρι στο σώμα σου και βρίσκεσαι κάπου τροπικά.

Το αποσμητικό

Εδώ δεν θα πούμε πολλά. Θα επικαλεστούμε ατάκα φίλης που είπε ότι προτιμάει τον άντρα που έχει ένα καλό αποσμητικό, παρά αυτόν που ποτίζεται στη κολόνια. Υπάρχουν κι αυτές και αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Μην τις αγνοείς.

Το body grooming

Στο πρόσωπο σου μπορείς να κάνεις ό,τι θες, αλλά για το σώμα σου θα μας ακούσεις. Το φθινόπωρο είναι μια καλή εποχή να ανανεώσεις το σώμα σου. Πριν προλάβουν να πιάσουν τα κρύα. Και πως το κάνεις αυτό; Ξυρίζεις το στήθος, το στομάχι και τις άλλες περιοχές του κορμού που έχουν τρίχες.

Αυτό δεν το κάνεις γιατί στο λέμε εμείς. Το κάνεις για να τονώσεις τις φύτρες και να δώσεις την ευκαιρία οι τρίχες να βγουν καλύτερες και πιο γεμάτες. Κι επειδή ξέρουμε ότι το θεωρείς βαρετό, με το Gillette Body θα γίνει παιχνιδάκι. Με τρεις λεπίδες, τρεις λιπαντικές ταινίες και αντιολισθητική λαβή, το grooming του σώματος θα σου αρέσει πολύ. Δες το και σαν μια ωραία αλλαγή…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Τι πρέπει να έχει το ανδρικό beauty case του φθινοπώρου; Αυτές είναι οι προτάσεις μας! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα