Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματες στην τελετή στέψης του Βασιλιά της Ολλανδίας [pics]

19:26 1/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Η τελετή στέψης του βασιλιά της Ολλανδίας, Βίλεμ-Αλεξάντερ, ο οποίος γίνεται όχι μόνο ο πρώτος βασιλιάς της Ολλανδίας από το 1890 αλλά και ο νεότερος στον κόσμο, πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη με την παράσταση να κλέβουν οι εμφανίσεις των γαλαζοαίματων κυριών.

Οι γαλαζοαίματες έδωσαν ένα πραγματικό masterclass στο ντύσιμο στην τελετή για τον βασιλιά, ντυμένες πολύ κομψά. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φανταχτερά καπέλα και τα μοναδικά συνολάκια συνοδευόμενα από τα ανάλογα αξεσουάρ (τσάντες και κοσμήματα).

Η Δούκισσα

της Κορνουάλης (Καμίλα) έλαμψε μέσα από μια βραδινή τουαλέτα που έφτανε ως το πάτωμα, και ακολούθησαν οι μοναδικές εμφανίσεις από τις δούκισσες, τις βασίλισσες και τις πριγκίπισσες όλης της Ευρώπης ντυμένες με εντυπωσιακές τουαλέτες.

Η νέα Βασίλισσα της Ολλανδίας, Μαξίμα φαινόταν εντυπωσιακή, και πολύ βασιλική, σε μια δραματική μπλε ελεκτρίκ τουαλέτα με ασορτί σάλι, τα μαλλιά της πιασμένα με έναν βασιλικό και κομψό κότσο και με μια εκπληκτική κορώνα τοποθετημένη επάνω στο κεφάλι της δίνοντας έναν άλλο αέρα.

Η Καμίλα επέλεξε επίσης ένα μπλε, αλλά στο χρώμα του πάγου Bruce Oldfield φόρεμα κάνοντας για μια ακόμη φορά αισθητή τη λαμπερή της παρουσία.

Φορέματα σε έντονα χρώματα, όπως κοράλλι και ζεστό ροζ, λιλά και καταπράσινα, μαζί με λαμπερά βασιλικά κοσμήματα στόλισαν επιπροσθέτως την εκκλησία Nieuwe Kerk του Άμστερνταμ.

Δείτε τις λαμπερές εμφανίσεις των γαλαζοαίματων κυριών…

Keywords
Τυχαία Θέματα