Τι είδε το κοριτσάκι στο μακελειό των Άλπεων

Νέα τροπή στην πολύ περίεργη υπόθεση δολοφονίας τεσσάρων ανθρώπων στην οποία εμπλέκονται κατάσκοποι, πυρηνικοί επιστήμονες, αξιωματούχοι του γαλλικού στρατού, η βρετανική αστυνομία και δύο ανήλικα κοριτσάκια που γλίτωσαν την εκτέλεση από θαύμα!

Η Ζάιναμπ αλ Χίλι είναι πλέον σε θέση να μιλήσει και βοηθά τους αστυνομικούς να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του πατέρα της, της μητέρας της, της γιαγιάς της κι ενός ποδηλάτη που βρέθηκε επίσης εκτελεσμένος μπροστά από το αυτοκίνητό τους, στις 5 Σεπτεμβρίου, σε θέρετρο της Γαλλίας

όπου έκαναν διακοπές.

Στην αρχή όλα έδειχναν ότι ο Γάλλος ποδηλάτης περνούσε τυχαία από το σημείο την ώρα του μακελειού και οι εκτελεστές των δολοφόνησαν για να μην αφήσουν πίσω τους μάρτυρες. Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας του κοριτσιού ήταν κατάσκοπος από τη Βαγδάτη (τον οποίο παρακολουθούσε η βρετανική αστυνομία), ο νεκρός ποδηλάτης εργαζόταν σε θέση κλειδί ενός πυρηνικού εργοστασίου και ο ποδηλάτης που βρήκε τα πτώματα (κι ειδοποίησε την αστυνομία) ήταν αξιωματούχος του γαλλικού στρατού βρετανικής καταγωγής!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κοριτσιού, το οποίο πυροβόλησαν αλλά δεν σκότωσαν οι εκτελεστές (πιθανότατα επειδή τους τελείωσαν οι σφαίρες) ο πραγματικός στόχος των δολοφόνων ήταν ο ποδηλάτης, τον οποίο «καθάρισαν» πρώτο!  Η επτάχρονη Ζάιναμπ κατέθεσε όλα όσα θυμόταν από τη δολοφονία των γονιών και της γιαγιά της ενώ επιβεβαίωσε ότι η μικρή της αδερφή γλίτωσε γιατί έπεσε πάνω της το πτώμα της μητέρας της κι επειδή έπαθε σοκ (και δεν μιλούσε) οι εκτελεστές δεν την είδαν!

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μικρή, ο μπαμπάς της ήταν έξω από το αυτοκίνητο ότι μπροστά στα μάτια του άγνωστοι εκτέλεσαν τον ποδηλάτη, τον 45χρονο Σιλβέν Μολιέρ. Πανικοβλήθηκε, μπήκε στο αυτοκίνητο και πάτησε γκάζι για να φύγουν αλλά μπερδεύτηκε κι έβαλε όπισθεν με αποτέλεσμα να κολλήσει το αυτοκίνητο στις λάσπες.

Όλοι οι ενήλικες βρέθηκαν με σφαίρες σφηνωμένες στο κρανίο . Η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν ακόμη ανοιχτή και όλες οι πόρτες κλειδωμένες. Το κοριτσάκι κατέθεσε ότι ήταν κι εκείνο έξω από το αμάξι την ώρα της δολοφονίας του ποδηλάτη και ο μπαμπάς της από τον πανικό παραλίγο να φύγει με το αυτοκίνητο αφήνοντάς την πίσω…

Οι δύο ορφανές αδερφούλες βρίσκονται στην Βρετανία, σε μέρος που κανείς δεν γνωρίζει καθώς έχουν μπει στην προστασία μαρτύρων (κι επιπλέον κανείς συγγενείς δεν ήθελε να αναλάβει την κηδεμονία τους έστω και προσωρινά). Στον λογαριασμό του πατέρα τους σε τράπεζα της Γενεύης βρέθηκε περίπου 1.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα