Θύμα ρατσισμού έπεσε η Όπρα Γουίνφρεϊ στην Ελβετία

10:43 9/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε η πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψής της στην Ελβετία.

Η ίδια δήλωσε ότι ένας υπάλληλος αρνήθηκε να την βοηθήσει σε ένα κατάστημα με τσάντες στην Ζυρίχη. Ο υπάλληλος είπε σε μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη πως οι τσάντες που βρίσκονταν προς πώληση στο συγκεκριμένο

κατάστημα ήταν πολύ ακριβές για εκείνη. Οι δηλώσεις της σε αμερικανικά μέσα προκάλεσαν πολιτικές αντιδράσεις σε συνδυασμό με την απαγόρευση από ορισμένες πόλεις της Ελβετίας της κυκλοφορίες σε δημόσιους χώρους όσων έχουν κάνει αίτηση για άσυλο.

Η Όπρα που πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Λι Ντάνιελς The Butler, επισκέφθηκε τη Ζυρίχη τον προηγούμενο μήνα για να παραστεί στον γάμο της Τίνα Τέρνερ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εκπομπή της Όπρα δεν προβάλλεται στην Ελβετία. Η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε από το κατάστημα χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα αν και η συμπεριφορά του υπαλλήλου κατέδειξε ότι το πρόβλημα του ρατσισμού συνεχίζει να υφίσταται.

Keywords
Τυχαία Θέματα