Θύελλα στη Βουλή από το διορισμό Μυλόπουλου στην Αττικό Μετρό ΑΕ διά χειρός Σπίρτζη

18:53 1/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση προκάλεσε η ακρόαση του Γιάννη Μυλόπουλου από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, καθώς ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ προτείνεται από τον υπουργό Μεταφορών για τη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό ΑΕ.

Από τη ΝΔ ο Γιάννης Τραγάκης ανέφερε ότι ο υπουργός επιμένει να διορίζει φίλους και συγγενείς, ενώ από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

ο Γιάννης Μανιάτης είπε πως πρέπει να κάποια στιγμή να τελειώσει ο μύθος του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

«Μόνο για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας βρισκόμαστε σε μια απόσταση από τον τρόπο που ασκεί την πολιτική του ο κ. Μυλόπουλος», δήλωσε ο Σπύρος Λυκούδης και υπενθύμισε ότι ο πρώην πρύτανης είχε εξαπολύσει αναίτιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Ποταμιού, μιλώντας ακόμη και για κόμμα που έχει σχέση με τα νερά των υπονόμων. «Είμαι καθηγητής υδραυλικής και ξέρω πώς λειτουργούν τα κανάλια της αποχέτευσης», απάντησε ο κ. Μυλόπουλος, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα οι κύριοι Λυκούδης και Μανιάτης, ενώ ανακινήθηκαν και οι υποθέσεις δικαστικού ενδιαφέροντος από τη θητεία του κ. Μυλόπουλου στο ΑΠΘ.

Επικριτικός ήταν και ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Χρήστος Σπίρτζης δεν πήρε το λόγο. Ο κ. Μυλόπουλος, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι δέχεται επιθέσεις λόγω της αντίδρασής του για τον νόμο Διαμαντοπούλου και ότι οι δικαστικές υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία σε βάρος του.

«Πρύτανη της διαπλοκής και της λαμογιάς», τον αποκάλεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή. «Δεν έχουμε να κάνουμε με σύζυγο ή συγγενή, αλλά με τον πρύτανη που έφτιαχνε τουαλέτες με τα λεφτά του Δημοσίου. Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ και όπως όλα τα λαμόγια σήμερα βρίσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα κάνει ό,τι έκανε και στο ΑΠΘ και θα κάνει ταξιδάκια στην Κωνσταντινούπολη. Θα πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη να εξετάζει τα χαμάμ. Είναι πρύτανης στην διαπλοκή και στη λαμογιά. Εδινε 2.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και i-phone στις γκόμενες», είπε.

The post Θύελλα στη Βουλή από το διορισμό Μυλόπουλου στην Αττικό Μετρό ΑΕ διά χειρός Σπίρτζη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα