Θρίλερ με το 2,5 μηνών βρέφος – Τι υποστήριξαν οι 3 Ρομά που συνελήφθησαν για αρπαγή

«Μια τσιγγάνα μας έδωσε το παιδί έξω από το Λαϊκό Νοσοκομείο» φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς οι τρεις Ρομά που συνελήφθησαν για αρπαγή ανηλίκου στη Μυτιλήνη.

Το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το ζευγάρι των Ρομά, ηλικίας 19 και 20 ετών επιχείρησε να δηλώσει το 2,5 μηνών βρέφος στο Ληξιαρχείο της Λέσβου το πρωί της Τρίτης. Όπως αποδείχτηκε το ζευγάρι δεν είχε μαζί του όλα τα νόμιμα έγραφα, γεγονός που δημιούργησε υποψίες τους υπαλλήλους του ληξιαρχείου, οι οποίοι ενημέρωσαν

άμεσα τις αρχές.

Μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που το ζευγάρι επιχείρησε να δηλώσει το αγοράκι, καθώς και την την πρώτη τους έλειπαν κάποια δικαιολογητικά.

Ο 20χρονος Ρομά με τη σύζυγο του και τη μητέρα του αντελήφθησαν τη δυσπιστία των υπαλλήλων του Ληξιαρχείου και πριν οι αστυνομικοί φθάσουν στο κτίριο εξαφανίστηκαν, για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα στον καταυλισμό.

Οι συλληφθέντες στις εξηγήσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς υπέπεσαν σε σωρεία αντιφάσεων, για να ομολογήσουν εν τέλει ότι το παιδί δεν είναι δικό τους.

Όπως υποστήριξαν είχαν πάει τον Ιούλιο στο Λαϊκό νοσοκομείο προκειμένου ο 21χρονος να υποβληθεί σε εξετάσεις για έλεγχο γονιμότητας καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστήριξαν, συνάντησαν μια αθίγγανη η οποία τους έδωσε το αγοράκι επειδή η ίδια είχε πολλά παιδιά.

Το γεγονός ωστόσο ότι αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τα στοιχεία της, ώστε να βρεθεί και να επιβεβαιώσει την ιστορία τους, κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το βρέφος έχει απαχθεί.

Παράλληλα, το μωρό έχει ήδη υποβληθεί σε εξέταση DNA.

Keywords
Τυχαία Θέματα