Θρίλερ με φρικτή δολοφονία δημοσιογράφου

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην σκοτεινή υπόθεση της ρεπόρτερ του ABC που βγήκε για ένα ποτό με συναδέλφους και κατέληξε κακοποιημένη και νεκρή σε χαντάκι.

Η φρικτή δολοφονία της 29χρονης δημοσιογράφου του κρατικού ραδιοφώνου του ABC, Τζιλ Μίαχ, έχει αναστατώσει την Αυστραλία και όλοι σήμερα μιλάνε για το τι μπορεί να συνέβη στο όμορφο αυτό κορίτσι στα λίγα λεπτά της διαδρομής από το μπαράκι στο σπίτι της.

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε σήμερα θαμμένο

κοντά σε χωματόδρομο στην περιοχή Γκίσμπορν, βορειοδυτικά της Μελβούρνης και η αστυνομία έχει συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον 41χρονο ‘Αντριαν Έρνεστ Μπάιλεϊ, από το Κόμπουργκ της Μελβούρνης, στον οποίο απήγγειλε κατηγορίες για τον βιασμό καιδολοφονία. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από βίντεο κλειστού κυκλώματος καταστήματος της περιοχής.

Τα ίχνη της Τζιλ Μίαχ χάθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς επέστρεφε σπίτι της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έως τώρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Τζιλ πήγε με συναδέλφους της από το ABC σε μπαρ της περιοχής για ένα ποτό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά την άρνησή της να την συνοδεύσει σπίτι της συνάδελφός της, πήρε ένα ταξί και έφυγε.

Όταν ο άνδρας της άρχισε να ανησυχεί, γιατί δεν είχε πάει στο σπίτι έκανε τηλεφωνήματα για να δει που βρίσκεται και βγήκε έξω ψάχνοντάς την χωρίς αποτέλεσμα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που άρχισε αμέσως εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της «χτενίζοντας» στην κυριολεξία ολόκληρη την περιοχή του Μπράνσγουϊκ.

Εκείνο που θορύβησε ακόμη περισσότερο την τοπική κοινωνία ήταν η πληροφορία ότι και άλλες γυναίκες κατήγγειλαν πως το ίδιο βράδυ τους πλησίασε κάποιος άγνωστος με άγριες διαθέσεις, γεγονός που τις τρομοκράτησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα