“Θες να με γ****ς! Θες να με καταστρέψεις!”

Ο Τόνι Μαυρίδης απαντάει στην Έλενα Παπαρίζου, πιο ωμά από ποτέ σε συνέντευξη και δίνει τη δική του διάσταση στη μεταξύ τους διαμάχη.

Σε συνέντευξή του στον Μανώλη Μαυρομουστακάκη, ο Τόνι Μαυρίδης ξεκαθάρισε: «Το να βγαίνεις έξω και να λες τι δουλειά κάνεις, φυσικά και δεν είναι κακό. Εμένα η δουλειά μου, είναι μουσικός. Γράφω τραγούδια. Αυτή είναι η δουλειά μου και την κάνω από 16 χρονών. Τώρα το ότι ο κόσμος δεν το γνώριζε, ήταν καθαρά δική μου επιλογή, γιατί ήμουνα με την Έλενα. Δεν είχα κανέναν λόγο να πάω να το δημοσιεύσω. Αλλά επειδή έβλεπα και άκουγα διάφορα, όπως “Ο Τόνυ τελικά

τι ήτανε; Ένας χαραμοφάης; Ένας που έτρωγε μόνο τα λεφτά της Έλενας;”…. Με λίγα λόγια ισχύει το εξής: Ο Τόνυ δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα..κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας – όχι όλες – τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ».

Όσο για το χρονικό του χωρισμού τους, ο Τόνι Μαυρίδης ανέφερε: «Με την Έλενα τα είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Είπαμε, χωρίζουμε, τελείωσε αυτό το πράγμα ρε παιδί μου, ο καθένας θα πάρει αυτό που δικαιούται. Η κατάληξη ήταν – το χο ξαναπεί στο “Θέμα” αυτό – να διεκδικεί να να μου πάρει τα μηχανήματα από ένα στούντιο που έχω στο Ελληνικό. Διεκδικεί να μου πάρει αυτά τα μηχανήματα.  Συνέχιζε. Γιατί προχθές μάθαμε ότι αποσύρει όλα τα εξώδικα και όλες τις αγωγές», ενώ για τη φημολογούμενη απόσυρση των εξωδίκων από πλευράς της ο ίδιος σχολίασε: «Εγώ πιστεύω, είμαι σίγουρος, πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια, είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας του καλού παιδιού – και ήτανε – με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν. Βγήκαν μερικοί και είπανε ότι αυτό, είναι προς τιμήν της. Πως μου έκανε χάρη. Εμένα, δεν μου έκανε χάρη η Έλενα. Ο κόσμος, στο κύκλωμα της, κάποια στιγμή γύρισε εις βάρος της. Θεώρησαν πως ο Τόνι αν ήταν ένας παραγωγός στο πλευρός της, φυσικά και δικαιούται τα μισά. Τη μισή περιουσία. Έπρεπε λοιπόν να βγουν και να πουν: Είμαστε καλοί άνθρωποι και τραβάμε πίσω όλες τις αγωγές και τα εξώδικα”. Για διαφημιστικούς λόγους!».

Μάλιστα, ο Τόνι Μαυρίδης ξέσπασε εναντίον της πρώην συντρόφου του λέγοντας: «Θα στο πω διαφορετικά τότε. Η απόφαση είναι να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: “Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία”. Αυτό.Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. “Εγώ, φεύγω, τρελλάθηκα, φεύγω Σουηδία. “ο.κ.;” “Ο.κ. Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε “ίσως έιναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής. Αυτό το άκουσαν πόσες χιλιάδες άτομα. Άρα, φεύγεις, ξαναγυρίζεις μετά το καλ

Keywords
Τυχαία Θέματα