Θεόδωρος Πάγκαλος: Θα ψηφίσω Ποτάμι – Το ΠΑΣΟΚ, δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή

11:04 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Την απόφασή του να ψηφίσει το Ποτάμι, ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ καταφέρθηκε με εξαιρετική δριμύτητα κατά του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου,

μιλώντας από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Βήμα FM.

«Ο Βενιζέλος μιλάει πολύ και ακούει μόνο τον εαυτό του», είπε ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε λέγοντας ότι παρέλαβε ένα κόμμα του 40% και το έχει φτάσει στο 4% και είναι πολύ πιθανόν να μη βγάλει ούτε έναν ευρωβουλευτή στις εκλογές.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό «ο λαός δεν γουστάρει τον Βενιζέλο και την ομάδα του» ενώ είπε ότι «το λάθος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εγκλωβίστηκε με αυτούς που τον έφεραν στην εξουσία ενώ ήξερε ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν και θα έπρεπε να τους αλλάξει.»

Συμπλήρωσε όμως ότι οι δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης αγωνίζονται και κερδίζουν σημαντικές μάχες στην κοινωνία φέρνοντας ως παράδειγμα τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας και άλλους μαζικούς φορείς.

Στην παρατήρηση ότι την περασμένη εβδομάδα είχε πει ότι του «έρχεται να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία» απάντησε ότι δεν του έρχεται πλέον καθώς έχουν μεσολαβήσει οι αποκαλύψεις για τον Μπαλτάκο και πολλά άλλα.

Τέλος, χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο που παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις ευρωεκλογές εξαιρετικά αξιόλογο, λέγοντας μάλιστα ότι τον εξέπληξε. «Γι αυτό μου έρχεται και θα τους ψηφίσω», κατέληξε, σκωπτικά.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα