Θαυμαστές του Λαμάρ Όντομ του χαρίζουν το νεφρό τους – «Μάχη» στο Twitter [εικόνες]

Aκραίες αντιδράσεις θαυμασμού και αφοσίωσης λαμβάνουν χώρα από φίλους και υποστηρικτές του πρώην σταρ του NBA, Λαμάρ Όντομ καθώς κάποιοι δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν το… νεφρό τους στην περίπτωση που ο πρώην φόργουορντ των Λέικερς το χρειαστεί.

Οι γιατροί έκαναν γνωστό πως ο 36χρονος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα νεφρά του και όπως είναι φυσικό, αυτή η είδηση έφτασε στα αυτιά των θαυμαστών του. Το μεγάλο πρόβλημα, είπαν οι γιατροί είναι πως τα νεφρά

του δε λειτουργούν σωστά και ως εκ τούτου υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί μεταμόσχευση.

Στο άκουσμα αυτών των εξελίξεων, υπήρχαν άνθρωποι που μέσω Twitter προθυμοποιήθηκαν να δώσουν το νεφρό τους στον άλλοτε παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς!

«Θέλω να το ξεπεράσει αυτό ο Λαμάρ. Μπορώ να δωρίσω το νεφρό μου, αν βοηθάει», ανέφερε ένας χρήστης του Twitter, βάζοντας και τον αριθμό του τηλεφώνου του και κάνοντας mention το όνομα της Κλόε Καρντάσιαν, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αν ο Λαμάρ Όντομ χρειάζεται ένα νεφρό, θα του δώσω με χαρά το δικό μου δίχως δεύτερη σκέψη. Τα λάθη δεν μας καθορίζουν».

Ωστόσο, όπως αναφέρει το TMZ, υπήρξαν άτομα που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και ζήτησαν από 25 μέχρι 100 χιλιάδες δολάρια σε διαδικτυακό πλειστηριασμό οργάνων!

Ο 35χρονος αθλητής θα υποβληθεί σε πολύμηνη φυσικοθεραπεία και πλέον δεν είναι γνωστό πότε σε ποιο βαθμό θα αποκατασταθούν οι βλάβες που υπέστη.

Δείτε τις φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Θαυμαστές του Λαμάρ Όντομ του χαρίζουν το νεφρό τους – «Μάχη» στο Twitter [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα