Θα μας λείψεις Εύα…

Τι κι αν βγήκε πρώτη από το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης; Η Εύα Καϊλή δεν θα βρίσκεται στη Βουλή, γιατί πήρε την θέση της ο Βενιζέλος. Και εμείς απλά λέμε ότι θα μας λείψει.

Ήταν από τους λόγους που ανεχόσουν να βλέπεις στα δελτία ειδήσεων ομιλίες μέσα από τη Βουλή.

Όχι ότι πρόσεχες και πάρα πολύ τι έλεγε (εγώ τουλάχιστον) αλλά το να βλέπεις ένα τέτοιο όμορφο και φρέσκο πρόσωπο σου έφτιαχνε τη διάθεση. Σου έδινε την αίσθηση ότι κάτι ωραίο γίνεται, ότι μια αλλαγή έρχεται, ότι η πολιτική έχει ξεφύγει από τους δεινοσαύρους της. Όμως πλέον χάνουμε την όμορφη Εύα από τα έδρανα της Βουλής…

Βλέπεις παρά το γεγονός ότι ήρθε πρώτη από το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να διαλέξει την αυτή την έδρα ως πρόεδρος της παράταξης. Αυτές είναι αδικίες. Πάντως η Εύα Καϊλή ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν μέσα από το facebook της…

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όσους ήταν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια.
Σε δύσκολες εποχές και ιστορικές στιγμές, εν μέσω σκληρών κομματικών μηχανισμών, απέναντι σε νοοτροπίες και κατεστημένα που ο κόσμος έδειξε πως έχει απορρίψει προ πολλού, καταφέραμε να επιβιώσουμε με το ίδιο ήθος και ύφος που από το ξεκίνημα μας προσπαθήσαμε να φέρουμε στην πολιτική σκηνή.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης με στήριξαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν στην πρώτη θέση της παράταξης.
Η τιμή αυτή συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες, δυναμώνει τη φωνή μας και στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ένα μήνυμα ότι όλα αλλάζουν και μαζί μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.

Εν αναμονή όμως, της απόφασης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το αν θα εκπροσωπηθεί ολόκηρη η Θεσσαλονίκη από έστω έναν εκλεγμένο βουλευτή, η γενιά μου έδειξε πως στα δύσκολα με όλους εσάς δίπλα μας μπορούμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε όσα αξίζουν στην Ελλάδα και στους ´Έλληνες, εντός και εκτός συνόρων.

Είναι στο χέρι μας να ανακτηθεί η αξιοπρέπεια στην πολιτική και να γίνει η χώρα μας περήφανη. Απαιτείται σκληρή και επίμονη δουλειά. Αλλά η δουλειά δεν μας φόβισε ποτέ.

Φιλικά,
Εύα”

Keywords
Τυχαία Θέματα