«Θα είμαι ο καλύτερος που δημιούργησε ο Θεός»: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ

Ο άνδρας των εννέα δισεκατομμυρίων δολαρίων με τους τρεις γάμους και τα πέντε παιδιά, που έχει συνδέσει το όνομα του με τη χλιδή και τις επιχειρήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπο ανακοίνωσε πως θα κατέβει στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο 69χρονος, από τον ουρανοξύστη του Μανχάταν που φέρει το όνομά του, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2016

με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

«Χρειαζόμαστε κάποιον που πραγματικά θα πάρει αυτή τη χώρα και θα την κάνει σπουδαία ξανά. Μπορούμε να το κάνουμε», τόνισε ο Τραμπ και συνέχισε λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι, είμαι επισήμως υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και πρόκειται να κάνουμε αυτή τη χώρα σπουδαία και πάλι».

Χωρίς ίχνος σεμνότητας, μάλιστα, τόνισε πως θα είναι ο καλύτερος πρόεδρος που ο Θεός δημιούργησε. Επιπλέον, δήλωσε πως η χώρα έχει ανάγκη από έναν πραγματικό ηγέτη και τον χρειάζεται αυτή τη στιγμή, ασκώντας δριμεία κριτική στον νυν πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα και υποστηρίζοντας ότι «έχει αρνητική επιρροή».

Αφού ανέβηκε στο βήμα που είχε στηθεί στον πύργο Trump Tower της Νέας Υόρκης υπό τους ήχους του τραγουδιού «Keep on Rockin' in the Free World», ο Τραμπ απαρίθμησε σειρά πραγμάτων που σκοπεύει να διορθώσει μόλις αναλάβει, μεταξύ των οποίων το μεταναστευτικό και την ενεργειακή στρατηγική για την οικονομία.

Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άμυνα των ΗΠΑ, λέγοντας πως «οι εχθροί μας γίνονται ισχυρότεροι μέρα με την ημέρα και εμείς σαν χώρα γινόμαστε ολοένα αδύναμοι». Δε θα μπορούσε, όμως, να σχολιάσει και το περίφημο «Obamacare», την μεταρρύθμιση του Ομπάμα για την υγεία, λέγοντας πως ο πρόεδρος «μας πούλησε ένα μεγάλο ψέμα» και συμπληρώνοντας ότι θα το αντικαταστήσει με ένα καλύτερο πλάνο.

The post «Θα είμαι ο καλύτερος που δημιούργησε ο Θεός»: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα