Τέλος οι Οικογενειακές Ιστορίες από τον ALPHA; – Ο Χρήστος Φερεντίνος στη θέση τους

Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα σε νέα επαγγελματική στέγη και ήδη από την παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχαμε πάρει μια ιδέα του τι να περιμένουμε. Ήρθε όμως και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας, η οποία αναφέρει ότι από το Μάρτιο ο παρουσιαστής θα πάρει τη θέση των Οικογενειακών Ιστοριών πριν το κεντρικό δελτίο.

Αυτό που δεν έχει διασαφηνιστεί

είναι αν οι Οικογενειακές Ιστορίες θα εξαφανιστούν από το πρόγραμμα του σταθμού ή θα μεταφερθούν σε άλλη ζώνη και ώρα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha αναφέρει:

«Μια διπλή και πολλά υποσχόμενη επιστροφή φέρνει ο Μάρτιος στον Alpha. Από τη μια, είναι το… όχημα. Ένα τηλεπαιχνίδι-θεσμός της παγκόσμιας τηλεόρασης, το περίφημο Family Feud, που από το 1976 έως σήμερα έχει μεταδοθεί (και μεταδίδεται ακόμα) σε 54 χώρες κερδίζοντας σταθερά την προτίμηση των απανταχού τηλεθεατών. Κι από την άλλη, είναι ο… οδηγός. Ένας από τους πιο πηγαία επικοινωνιακούς, ευγενικούς και χιουμορίστες παρουσιαστές της εγχώριας τηλεόρασης που έχει σφραγίσει με την παρουσία του εμβληματικές εκπομπές της πρωινής, απογευματινής και βραδινής ζώνης.

Εν προκειμένω, λοιπόν, ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στην τηλεόραση για να μας θέσει την γνωστή ερώτηση-σπαζοκεφαλιά, «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…»

Ο ίδιος ο παρουσιαστής λέει επί του θέματος: «Οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι είναι χιούμορ, γνώσεις, αυτοσαρκασμός, ομαδικότητα, ταχύτητα, αφασία, γέλιο, αγωνία. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι βασίζεται στην παρέα. Παίζουν παρέες και κάνουν τον τηλεθεατή, ακόμη και αν είναι μόνος του, παρέα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα