«Ταύρος» ο Ολυμπιακός χωρίς Μίτσελ

06:40 8/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς χωρίς τον Μίτσελ στον πάγκο κατάφερε να συνεχίσει με νίκες (2-1 με Πλατανιά στο πρωτάθλημα) και να πάρει την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με νίκη 2-0 στην έδρα του Φωστήρα, στον Ταύρο...

Φωστήρας – Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να πάρουν την πρόκριση, να την συνδυάσουν με νίκη και με καλή εμφάνιση

στον Ταύρο στην έδρα του Φωστήρα. Ο Αντώνης Νικοπολίδης που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή παρέταξε τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές. Μόλις στο 16΄ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και τόσο καλός και σίγουρα δεν βοηθούσε στο να πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι. Ο Διαμαντάκος προς το τέλος του αγώνα έβαλε και 2° γκολ και έτσι ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του, πριν ενσωματωθεί στηη τεχνική ηγεσία ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ανακοινώθηκε νωρίτερα από την ΠΑΕ.

Οι συνθέσεις:

Φωστήρας: Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης (66' Μήτκας), Γρομητσάρης, Κακαράς.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57' Ιμπραχίμ), Φορτούνης (79' Βέργος), Ντοσεβί (68' Σάλιακας), Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

Πανιώνιος – Παναχαϊκή

Εύκολο έργο είχε η Πανιώνιος κόντρα στην Παναχαϊκή. Στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν τους Αχαιούς με 4-0, με τους Γιάννου, Κολοβό να σκοράρουν από δύο φορές και πηραν την πρόκριση για την επόμενη φάση ως 2οι στον όμιλο.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Παντίδος, Τασουλής, Σιώπης (69' Γκέζος Μ)., Μητρόπουλος, Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (71' Μασούρας), Γιάννου.

Παναχαϊκή: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αλά, Στεργίδης (69' Χαρτσίας), Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Κοντοχρήστος, Τσώνης, Βιέρα, Μπατανιώτης.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ολυμπιακός 7Πανιώνιος 5Παναχαϊκή 2Φωστήρας 1

The post «Ταύρος» ο Ολυμπιακός χωρίς Μίτσελ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα