Τατσόπουλος: Αύριο στα γενέθλια του Χίτλερ γιορτάζουν οι Χρυσαλήτες

Σκληρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας πως γιορτάζουν στις 20 Απριλίου στα γενέθλια του Αδόλφου Χίτλερ.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook o βουλευτής έγραψε χαρακτηριστικά.

«20 Απριλιου αυριο. Γιορταζουν οι Χρυσαλητες. Οχι

μεθαυριο. Αυριο. Καλα, σας πιανω αδιαβαστους. Την 21η Απριλιου γιορταζουν οι γιαλαντζι Χρυσαλητες, οι νηστησιμοι, οι χουνταιοι και τα υπολοιπα χαπατα που τους ψηφιζουν. Την 20η Απριλιου γιορταζουν οι οριτζιναλ Χρυσαλητες, οι εθνικοσοσιαλιστες, οι μερακληδες με τις σβαστικες. 20 Απριλιου του 1889 γεννηθηκε το μπουμπουκι τους, ο Αδολφος Χιτλερ.

Επι χρονια η Χρυση Αυγη γιορταζε στα γραφεια της τα γενεθλια του Φιρερ. Μαλιιστα το 1989, στην 100η επετειο των γενεθλιων του, οι Χρυσαλητες γεμισαν το κεντρο της Αθηνας με αφισες για τα γεννητουρια του Αδολφου. Θυμασαι, Μιχαλολιακε; Μπα. Εσυ τωρα υποφερεις απο επιλεκτικη αμνησια. Εγινες πατριωτης. Καταθετεις και στεφανι στο Ρουπελ. Παλι καλα που δεν σηκωνονται οι νεκροι του Ρουπελ, θρασιμι, να σε αρχισουν στις μπατσες. Σου τα θυμιζει ομως ο Νικος Χασαποπουλος, στο βιβλιο του “Χρυση Αυγη – Η ιστορια, τα προσωπα και η αληθεια” που κυκλοφορησε μολις χτες -μαζι με πολλες αλλες κι εξισου ανεπιθυμητες αναμνησεις. Οπως ελεγαν και οι παλαιοτεροι: “Ξεχασε τα ολα. Ειναι ο μονος σιγουρος τροπος για να τα ξαναζησεις”».

Keywords
Τυχαία Θέματα