Τα πάχη τους τα κάλλη τους! 15 + 1 χολιγουντιανοί σταρ που πάχυναν δραματικά [εικόνες]

Η εξωτερική εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάμε στους άλλους, γεγονός που αποδεικνύεται από το πόσο ξαφνικά μπορεί κανείς να δει την εξωτερική του εικόνα να «τσαλακώνεται» και να τον μετατρέπει κυριολεκτικά σε άλλον άνθρωπο.

Έχει ο καιρός γυρίσματα λοιπόν, μιας και κανείς δε μπορεί να μας εγγυηθεί πως η ομορφιά και το fitness του σήμερα θα εξακολουθήσει

να υπάρχει και αύριο. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωση μερικών πολύ αγαπημένων καλλιτεχνών του Χόλιγουντ, οι οποίοι μέσα σε λίγους μόλις μήνες είδαν την εικόνα τους να αλλάζει δραματικά και το κορμί τους να φορτώνεται πολλά παραπανίσια κιλά που προκάλεσαν αρνητικά σχόλια στο κοινό τους.

Κάποιοι κατάφεραν να επανέλθουν –ή έστω να χάσουν μερικά από τα κιλά που φορτώθηκαν- ενώ μερικοί άλλοι παλεύουν μέχρι σήμερα με την απώλεια βάρους. Όλοι, όμως, ανεξαιρέτως έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές τους και δεν υστερούν στο ελάχιστο σε ταλέντο ή δυνατότητες σε σχέση με την παλιά τους εικόνα.

Από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την Κριστίνα Αγκιλέρα και τον Ματ Ντέιμον στον Ράσελ Κρόου, την Τάιρα Μπανκς και τον Κιάνου Ριβς, δείτε τους αστέρες που κάποια στιγμή στη ζωή τους πάλεψαν με την ζυγαριά!

Μήπως να αποτελέσουν ένα μάθημα για όλους εκείνους που έχουν εμμονή με την τέλεια εικόνα τους;

1 από 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κέλι Κλάρκσον Κιάνου Ριβς Τζάνετ Τζάκσον Ζεράρ Ντεπαρντιέ Μπρίτνεϊ Σπίαρς Κριστίνα Αγκιλέρα Βινς Βον Χίλαρι Νταφ Μάθιου Πέρι Τζέσικα Σίμπσον Τζον Τραβόλτα Κρίστι Άλι Ματ Ντέιμον Μαράια Κάρεϊ Ράσελ Κρόου Τάιρα Μπανκς

The post Τα πάχη τους τα κάλλη τους! 15 + 1 χολιγουντιανοί σταρ που πάχυναν δραματικά [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
15 + 1, [εικόνες],15 + 1, [eikones]