Τα κτήνη της Μπόκο Χαράμ λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου έφηβη που είχαν απαγάγει [βίντεο]

Αιμοσταγείς,δολοφόνοι, ανθρωπόμορφα κτήνη. Οι μακελάρηδες της Μπόκο Χαράμ συνεχίζουν απτόητοι να σκορπούν τον θάνατο και να αφήνουν πίσω τους από όπου περνούν ποτάμι το αίμα των αθώων θυμάτων τους.

Η ισλαμιστική οργάνωση έχει σαν σύνθημα της ότι «ο Δυτικός πολιτισμός είναι αμαρτία» και επιβάλλει τον ισλαμικό νόμο με τα όπλα, τα μαχαίρια και τις βόμβες γεμίζοντας πτώματα στο πέρασμα της.

Βασικός τόπος της αιματηρής δράσης της είναι η Νιγηρία αλλά το αφρικανικό ειδησεογραφικό κανάλι Chadonline αποκάλυψε τον φρικτό λιθοβολισμό ενός κοριτσιού από μέλη της

Μπόκο Χαράμ που όπως λέει πραγματοποιήθηκε στο Πακιστάν. Πρόκειται για τη δολοφονία ενός κοριτσιού που είχαν απαγάγει.

Το δημοσίευμα που περιλαμβάνει φωτογραφίες του αποτρόπαιου σεκταριστικού εγκλήματος αλλά και βίντεο, εξαίρει το θάρρος και την αξιοπρέπεια της νεαρής κοπέλας μπορστά στον επώδυνο και εξευτελιστικό αυτό θάνατο:

“Όλοι γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε μία ημέρα, αλλά όλοι οι νεκροί δεν έχουν την ίδια σημασία όπως αυτό το κορίτσι που απέδειξε σε όλο τον κόσμο πως δεν είχε κανένα συναίσθημα φόβου ή πανικού. Το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών, δείχνει την γενναιότητα αυτού του έφηβου κοριτσιού,τη ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό της, την έντονη προσοχή που επιδεικνύει γνωρίζοντας ότι δεν διαθέτει περισσότερο από το ένα τέταρτο ζωής μέσα στα χέρια των απαγωγέων της, τους Μπόκο Χαράμ.

Εκείνη υπακούει με ακρίβεια χωρίς πανικό και το φόβο του θανάτου και οι κινήσεις της είναι σαν αυτές μιας ηθοποιού του θεάτρου που δεν θα δεί το χειροκρότημα του κοινού της, το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι έβγαλε η ίδια τα λευκά λουριά και τα άφησε στην άκρη της τρύπας του θανάτου της.”

Στο Ισλάμ μια παντρεμένη γυναίκα πρέπει να λιθοβολείται σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, αν η σεξουαλική επαφή αποδεικνύεται από μάρτυρες και το ελεύθερο κορίτσι πρέπει να υποβληθεί σε 80 χτυπήματα με μαστίγιο.

Ίσως να είναι το θύμα ενός αναγκαστικού γάμου από τους Μπόκο Χαράμ και να βιάστηκε από κάποιο μέλος της για να την κάνει αμαρτωλή και να λυγίσει τη διεθνή κοινότητα στις απαιτήσεις τους έναντι χρημάτων ή ανταλλαγή κρατουμένων.

Αν υπάρχει μοιχεία στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια μηχανορραφία για να ασκηθεί πίεση στη διεθνή κοινότητα ώστε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, όπως η Γαλλία του Ολάντ που εξαγοράζει τους ομήρους της με εκατομμύρια ευρώ χωρίς να το παραδέχεται δημοσίως.

Δείτε το βίντεο:


REGARDER LE CRIME ODIEUX D'UNE BRAVE JEUNE... από tchadonline

Keywords
Τυχαία Θέματα