Τα έκανε πάνω της επί σκηνής η Ζέτα Μακρυπούλια: Μη φανταστείς ότι έγινε και λίμνη

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί για ηθοποιούς που βρίσκονται σε ίδιο σίριαλ ή παράσταση με τρομερούς κωμικούς πως αντέχουν και δεν γελούν πάνω στη σκηνή όταν τους ακούνε. Ε, φαίνεται πως η Ζέτα Μακρυπούλια, όχι απλά δεν κρατήθηκε να μη γελάσει, αλλά δεν κρατήθηκε και σε μία περιοχή χαμηλότερα!

«Μια σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν κάναμε ένα ντουέτο σε ένα τραγούδι και η Βίκυ ξέχασε τα λόγια και αποφάσισε να βάλει δικά της. Τα οποία, όμως,

δεν έκαναν ούτε ρίμα! Και στη συνέχεια έπρεπε να την κοιτάξω και να τη συνοδέψω στο τραγούδι... διαλυθήκαμε από τα γέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να... πώς να το πω τώρα... όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα...» ανέφερε σε συνέντευξη της για την συνύπαρξη της με τη Βίκυ Σταυροπούλου στην παράσταση «Σ΄αγαπώ σε λατρεύω χωρίζουμε» και τόνισε ότι δεν έγινε αντιληπτό γιατί δεν ήταν μεγάλης έκτασης.

«Ε, χμμ... ναι. Καλά, μη φανταστείς ότι έγινε και καμιά λίμνη. Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόσμος, πάντως χασκογελούσαμε όση ώρα προσπαθούσαμε να "βγάλουμε" τη σκηνή».

Keywords
Τυχαία Θέματα