Τα έχωσε χοντρά στην Σταμάτη ο Μουτσινάς: Γουρούνα, λέει βόθρους, βαλτή από τον Γιώργο και τη Φαίη

Τον τελευταίο καιρό η Σάσα Σταμάτη έχει ξεφύγει με αυτά που λέει και διάφορους χαρακτηρισμούς, αλλά ο χαρακτηρισμός «γουρούνα» που είπε για την Ευγενία Μανωλίδου για τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει λόγω εγκυμοσύνης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του Δέστε Τους.

«Είναι μεγάλη γουρούνα

η ίδια γι΄αυτό που είπε» ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε ακόμη πιο έντονα «το λέει αυτό για μια έγκυο γυναίκα σε μια έγκυο...Στην αρχή ήταν χαριτωμένο, κάτι διαφορετικό όταν ξεκίνησε και υπήρχε στήριξη από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, όταν είχε φύγει, δεν υπήρχε αντιπάθεια. Νομίζω ότι τον τελευταίο χρόνο έχει λίγο ξεφύγει. Ο Γιώργος με τη Φαίη της έχουν δώσει πολύ αέρα» είπε για τη Σάσα και ο Νίκος προσεπίρρωσε.

«Την έχουν για συγκεκριμένες βρωμοδουλειές. Όσα δεν θέλει να πει ο Γιώργος και η Φαίη, τα λέει η Σάσα και μετά την μαλώνουν. Δεν έχει στοπ η κοπέλα. Οι άλλοι που είναι υπεύθυνοι το παίζουν ηθικοί, την ξέρουν τη Σάσα. Η Φαίη έχει γίνει γραφική που της λέει ότι θα φύγει αν συνεχίσει να μιλά άσχημα για κάποιον. Αφού ξέρετε ότι κάτι θα πει η Σάσα, ή σταματήστε την ή στηρίξτε την για να γελάσετε. Θα σου πει πέντε διαμάντια, θα σου πει και πέντε βόθρους. Αυτό έχεις αγοράσει. Η Σάσα είναι πολύ ξεκάθαρη, είναι χρήσιμη στην κουβέντα αλλά είναι και λίγο κινούμενη βόμβα».

Keywords
Τυχαία Θέματα