Τα blockbuster δεν σταματάνε στα κανάλια του OTE TV

Ο OTE TV φέρνει και για τον Απρίλιο στο σαλόνι σου τις καλύτερες ταινίες μέσω των καναλιών ΟΤΕ CINEMA HD.

Κυριακή βράδυ και θέλεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις πριν από ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα. Εε λοιπόν ο ΟΤΕ TV σου έχει τη λύση. Φτιάξε ποπ κορν

ή παρήγγειλε πίτσα, άνοιξε ένα κρύο αναψυκτικό -τώρα με τις ζέστες επιβάλλεται-, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και συντονίσου στο ΟΤΕ CINEMA 1 HD.

Καυτή Καταδίωξη (Hot Pursuit)

Την Κυριακή (17/4) στις 21:00 συντονιστείτε στο ΟΤΕ CINEMA 1 HD και δείτε την ξεκαρδιστική ταινία δράσης «Καυτή Καταδίωξη (Hot Pursuit)». Η Ρις Γουίδερσπουν, μια αγχώδης και σχολαστική αστυνομικός προσπαθεί να προστατεύσει την απίστευτα σέξι Σοφία Βεργκάρα, μία πληθωρική χήρα ενός βαρόνου ναρκωτικών, καθώς διασχίζουν το Τέξας καταδιωκόμενες από διεφθαρμένους μπάτσους κι αδίστακτους οπλισμένους κακοποιούς.

Το λάθος αστέρι (The Fault in Our Stars)

Την Κυριακή (24/4) την καθιερωμένη πλέον ώρα (21:00), το ΟΤΕ CINEMA 1 HD προβάλει την ταινία, «Το λάθος αστέρι (The Fault in Our Stars)», που έκανε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, αναγκάζοντας εκατομμύρια Αμερικανούς να λυγίσουν μπροστά στο σπαρακτικό μεγαλείο της πιο ασυμβίβαστης κινηματογραφικής αγάπης. Δύο έφηβοι ερωτεύονται μετά από την συνάντησή τους σε μια ομάδα υποστήριξης καρκινοπαθών και βιώνουν τον έρωτα που τους μαθαίνει τι πραγματικά σημαίνει να νιώθεις ζωντανός

Πέρα από τα μοναδικά Blockbusters, ο OTE TV σου προσφέρει μέσω της υπηρεσίας ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND να δεις πρώτος, από τις 18/4 έως 1/5, δύο από τις ταινίες της χρονιάς που μας πέρασε.

Την «Επιστροφή (The Revenant)» που χάρισε το όσκαρ-που τόσο άξιζε- στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αλλά και το 7ο επεισόδιο του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει (Star Wars: The Force Awakens)

The post Τα blockbuster δεν σταματάνε στα κανάλια του OTE TV appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα