Τα ακραία φαινόμενα ρατσισμού ανάγκασαν τον Μπόατενγκ να εγκαταλείψει τη Μίλαν [βίντεο]

17:56 9/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που παράτησε τη Μίλαν ο Μπόατενγκ, και δεν ήταν άλλος από τα ακραία και συχνά φαινόμενα ρατσισμού που βίωνε κατά την παραμονή του στην ομάδα!

Όπως αποκάλυψε ο οικονομικός διευθυντής της νέας του ομάδας (Σάλκε) ο Γκανέζος δεν άντεχε τις ρατσιστικές επιθέσεις, τόσο προς το πρόσωπο του ίδιου, όσο και των συμπαικτών του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της γερμανικής ομάδας, ο ίδιος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, του είχε υποσχεθεί πως θα είναι ελεύθερος να φύγει από τη στιγμή που η ομάδα του Μιλάνο εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους

ομίλους του Champions League. Έτσι και έγινε.

«Ήθελε να φύγει λόγω των πολλών ρατσιστικών επιθέσεων κατά την παραμονή του στην Ιταλία. Ο Μπόατενγκ είχε τον λόγο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πως θα τον άφηνε να φύγει μετά την πρόκριση της ομάδας στο Champions League» ήταν τα λόγια του Πέτερς Πέτερς.

Είναι χαρακτηριστικό, πως κατά τη διάρκεια αγώνα τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μπόατενγκ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν άντεχε τα ρατσιστικά σχόλια που «εκσφενδονίζονταν» από την εξέδρα.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα