Τα 10 πιο extreme μέρη να κάνεις σεξ τον Αύγουστο!

Όταν πρόκειται για σεξ οι περισσότερες γυναίκες θέλουν την βολή τους. Φαίνεται ότι το στρώμα είναι πολύ βαρύ και δεν σηκώνει κανέναν άλλο πειραματισμό για κάποιες. Αν όμως θέλετε πραγματικά να βάλετε αλατοπίπερο στην σεξουαλική σας ζωή, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να αρχίσετε τους πειραματισμούς εξερευνώντας νέα μέρη πέρα από το υπνοδωμάτιο.

Έρευνα αποκάλυψε τα πιο τρελά μέρη που έκαναν σεξ οι γυναίκες και τους άρεσε και εμείς σας παρουσιάζουμε τα 10 δημοφιλέστερα από αυτά.

10. Παραλία

Όλοι το έχουν κάνει στην παραλία, ναι! Αλλά εμείς το πήγαμε λίγα βήματα πιο πέρα, και προτείνουμε σεξ στο πύργο του ναυαγοσώστη. Βέβαια, αυτό καλύτερο θα ήταν να γίνει νύχτα διότι στην Ελλάδα οι μόνες παραλίες που έχουν ναυαγοσώστη είναι οι οργανωμένες, οπότε αν δεν θέλετε να δείτε τον εαυτό σας σε ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου στο ίντερνετ αδράξτε την ευκαιρία, για μια αρκετά ριψοκίνδυνη εμπειρία τις νυχτερινές ώρες στο νησί.

9. Στην Βιβλιοθήκη

Είναι Αύγουστος και πόλη είναι πιο άδεια από ποτέ! Άδραξε την ευκαιρία να επισκεφθείς μια δανειστική βιβλιοθήκη με την σύντροφό σου και θα αναθεωρήσεις την αξία της μάθησης…

8.Στην Βεράντα

Αν είσαι τύπος που θέλεις την θέα σου… τα αστέρια τον Αύγουστο είναι υπέρλαμπρα..! Βγες και δείξε της που είναι…η Μεγάλη Άρκτος.

7. Είναι στο μενού;

Επισκέψου ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο για γεύμα και αξιοποίησε τις φανταχτερές τουαλέτες του. Αν θέλεις μια βασιλική εμπειρία, οι καθρέφτες οι χρυσοί νεροχύτες και οι φανταχτεροί πολυέλαιοι δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για μια αρχοντική σεξουαλική εμπειρία.

6. Το μέρος των ονείρων σου

Αξιοποίησε τον ιδανικό καιρό και πήγαινέ την στην μέση του πουθενά… Δεν μπορεί να μην έχεις ανακαλύψει κάποιο απίστευτο μυστικό μέρος που δεν το ξέρουν παρά ελάχιστοι. Πήγαινέ τη και δώσε της να καταλάβει όσα έκρυβες τόσο καιρό μέσα σου....

5.Βούτα

Τα γάργαρα νερά του νησιού, αλλά ακόμα και της Αθήνας είναι το ιδανικό μέρος να πειραματιστείς στο υδάτινο περιβάλλον. Θα της αρέσει…μην το φοβηθεί!

4. Στα όρη στα ψηλά βουνά

Έξω να’ ναι και όπου να’ναι! Δοκίμασε μια βόλτα στο δάσος όταν ο λύκος δεν θα είναι εκεί και δοκίμασε με την σύντροφό σου την εμπειρία Ταρζάν. Πάρε μαζί σου καμιά κουβερτούλα να στρώσεις κάτω βέβαια γιατί το πετρώδες έδαφος δεν είναι εύκολη υπόθεση…

3. Ταξιδιωτική Περιπλάνηση

Τόσα αρχαία μέρη έχουμε στην Ελλάδα. Πήγαινε να της μάθεις λίγο ιστορία και αξιοποίησε την ευκαιρία να κρυφτείς σε κανένα κοντινό χωράφι και να κυλιστείς στα χώματα και στα στάχια.

2. Στο πλοίο της Αγάπης

Οι άνεμοι είναι ήδη αρκετά ισχυροί φέτος το καλοκαίρι. Οπότε αφού κουνάει που κουνάει στο πλοίο, δοκίμασε λίγο να το απολαύσετε κι όλας. Αν σου πει πως έχει κόσμο και τα σχετικά, πήγαινέ την στον χώρο στάθμευσης του πλοίου, για όλα υπάρχει λύση.

1.Στα πεθερικά

Στο σπίτι των γονιών της. Είναι ριψοκίνδυνο, αλλά εσύ ζήτησες ρίσκο. Ο φόβος ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας πιάσουν στα πράσα, μπορεί να φτάσει την λίμπιντο σε επίπεδα ρεκόρ βέβαια, καλού κακού κρύψε κανένα ρούχο στον κήπο σε περίπτωση που χρειαστεί να διαφύγεις άρων άρων!

Keywords
Τυχαία Θέματα