Συγγραφέας του Τζέιμς Μποντ: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ο επόμενος 007

Ο Γούιλιαμ Μπόιντ στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του βιβλίου «Solo» που είναι για το μυθικό πράκτορα, είπε πως ο ηθοποιός που ταιριάζει πιο πολύ απ' όλους στο χαρακτήρα είναι ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

H παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ, το πρωί της Τετάρτης στο ξενοδοχείο The Dorchester του Λονδίνου είχε απ' όλα: Ομορφες γυναίκες, βρετανικό στιλ, πολλούς ρεπόρτερ και μια αποκάλυψη.

Ο Γουίλιαμ Μπόιντ βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την επιθυμία του για το ποιος θα ήθελε να είναι ο επόμενος πράκτορας

007. «Αν υπάρχει κάποιος ηθοποιός που θα ήθελα να παίξει τον δικό μου Τζέιμς Μποντ θα επέλεγα έναν άλλο ηθοποιό που έχει παίξει σε φιλμ με σενάριό μου και επίσης λέγεται Ντάνιελ» είπε με νόημα.

«Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις αυτή τη στιγμή μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλον στον Μποντ που περιγράφει ο Ιαν Φλέμινγκ» εξήγησε ο Μπόιντ.

Σε τρία του βιβλία ο Ιαν Φλέμινγκ είχε περιγράψει τον Μποντ ως έναν τύπο που έμοιαζε με τον Χόγκι Καρμάικλ, έναν φημισμένο τραγουδιστή της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

«Ηταν ψηλός, λεπτός, ένας όμορφος άνδρας με πολύ σκούρα μαλλιά. Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις μοιάζει κάπως με τον Χόγκι Καρμάικλ» προσέθεσε ο Μπόιντ, ο οποίος θεωρεί πως κάθε νέος Τζέιμς Μποντ απέχει όλο και πιο πολύ από τον ήρωα του Φλέμινγκ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα