Συνελήφθησαν οι γονείς(;) της μικρής Μαρίας – Είχαν διαφύγει στην Βουλγαρία μετά τον σάλο

Στην πόλη Γκούρκοβο της Βουλγαρίας είχαν διαφύγει οι γονείς της μικρής Μαρίας η οποία και βρέθηκε να ζει σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Όπως δημοσιεύει το zougla.gr, η Ιντερπόλ κατάφερε να εντοπίσει τους βιολογικούς γονείς του μικρού κοριτσιού και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να ανακριθούν για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι έχει επτά παιδιά, ζει σε άθλιες συνθήκες και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα η βιολογική μητέρα της Μαρίας σύμφωνα

με μαρτυρία ενός εκ των παιδιών της όταν έβλεπε στην τηλεόραση το πρόσωπο του μικρού κοριτσιού ξέσπαγε σε κλάματα. Σύμφωνα δε με μαρτυρία άλλου παιδιού της οικογένειας στην εφημερίδα «24 ώρες», οι γονείς αποφάσισαν να πουλήσουν τη Μαρία γιατί δεν είχαν χρήματα να την μεγαλώσουν.

Η Σάσα Ρούσεβα φέρεται να είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας, ωστόσο για τις Αρχές δεν είναι προς το παρόν τίποτα δεδομένο καθώς πρέπει να μεσολαβήσει η εξέταση DNA. Σε περίπτωση που βγει θετικό τότε η Αστυνομία θα έχει φτάσει πολύ κοντά στην άκρη του νήματος για την υπόθεση της μικρής Μαρίας. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Αρχές θα είναι αντιμέτωπες με ένα τεράστιο κύκλωμα βρεφών που πιάνει όχι μόνο ολόκληρη την χώρα αλλά εξαπλώνεται και στα Βαλκάνια.

Προηγουμένως το δίκτυο NBC News επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία χαρακτήρισε «πιθανό» το ενδεχόμενο να είναι αληθινή η εκδοχή του ζευγαριού για την Βουλγάρα μητέρα της Μαρίας, μετά από τις εξετάσεις DNA που δεν ταυτίζονται με κανένα από τα εξαφανισμένα παιδιά που αναζητάει διεθνώς η Interpol.

Keywords
Τυχαία Θέματα