Συνελήφθη αστυνομικός που φρουρούσε τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη και της ζήτησε 200 ευρώ το μήνα

Συνελήφθη ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας που ζήτησε από τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Ρένα Κουβελιώτη, την οποία και φρουρούσε, το ποσό των 200 ευρώ το μήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που έχει αναλάβει και την προανάκριση, στον υπαρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, πρόσφατα ανατέθηκε η προστατευτική φρούρηση της δημοσιογράφου Ρένας Κουβελιώτη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha,

λόγω των απειλών που δέχεται από τη Χρυσή Αυγή. Ο υπαρχιφύλακας φέρεται να απαίτησε από τη δημοσιογράφο χρηματικό ποσό 100 έως 200 ευρώ μηνιαίως, επικαλούμενος ψευδώς ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα και ότι η διαδικασία αυτή είναι υπηρεσιακώς προβλεπόμενη.

Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η δημοσιογράφος παρέδωσε στον 43χρονο το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη από αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος.

The post Συνελήφθη αστυνομικός που φρουρούσε τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη και της ζήτησε 200 ευρώ το μήνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα