Συνέλαβαν ζευγάρι στο Μαρόκο γιατί ανέβασαν στο Facebook φωτογραφία που φιλιούνται

Απίστευτη κατάληξη είχε μια απλή καθημερινή κίνηση ανάμεσα σ’ ένα νέο και ερωτευμένο ζευγάρι. Οι δύο έφηβοι, σύμφωνα από μια τοπική μη κυβερνητική οργάνωση, ανέβασαν στο facebook τους μια κοινή τους φωτογραφία που τους έδειχνε να φιλιούνται, λίγη ώρα μετά συνελήφθησαν από την τοπική αστυνομία της Ναντόρ.

Το νεαρό ζευγάρι κρατείται για προσβολή των χρηστών ηθών, ενώ σύμφωνα με τον νόμο πρόκειται να προσαχθούν στο δικαστήριο ανηλίκων την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα έχει οργανωθεί καθιστική διαμαρτυρία

με αίτημα την απελευθέρωσή τους με τον πρόεδρος της Οργάνωσης Rif για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με έδρα τη Ναντόρ να δηλώνει: «Πρόκειται για έναν έφηβο και τη φίλη του. Συνελήφθησαν την Πέμπτη για προσβολή της δημοσίας αιδούς αφού ανέβασαν στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που τους έδειχνε να φιλιούνται».

Οι δύο νέοι απαθανάτισαν μια όμορφη στιγμή ανάμεσά τους μπροστά από το λύκειο όπου φοιτούν και η υπόθεση τους ξεκίνησε και τελείωσε στο facebook αφού από έκεί έγινε γνωστή η φωτογραφίς και οι Αρχές οδηγήθηκαν μέχρι και στη σύλληψη του ζευγαριού. Την ίδια στιγμή στα προφίλ όλης της πόλης νεαρά ζευγάρια ανεβάζουν παρόμοιες φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα