Συναγερμός της ΕΛΑΣ ενόψει του Πολυτεχνείου – Με δρακόντεια μέτρα ο τριήμερος εορτασμός

Μεγαλώνουν οι φόβοι για τυχόν επεισόδια αλλά και τρομοκρατική ενέργεια εν όψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου στην ΓΑΔΑ. Μάλιστα το εν λόγω θέμα είναι το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που θα διεξαχθεί σήμερα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τη συμμετοχή όλων των υπηρεσιών της ΓΑΔΑ και

της Αντιτρομοκρατικής για τη λήψη αποτρεπτικών μέτρων. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ανώτατοι αξιωματικοί από τη ΓΑΔΑ, την Ασφάλεια, την Άμεση Δράση, την Κρατική Ασφάλεια και την Τροχαία, ενώ παράλληλα βασικό ρόλο στον σχεδιασμό των μέτρων θα παίξουν οι διοικούντες τα ΜΑΤ.

Η συμμετοχή στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οφείλεται στη διπλή δολοφονία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, καθώς από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης, το ενδεχόμενο ενός νέου χτυπήματος φαντάζει πολύ πιθανό. Μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το χτύπημα αυτό να γίνει κατά τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού της επετείου της εξέγερσης του 1973, προκειμένου να έχει συμβολικό χαρακτήρα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα