Συγκινητικό γράμμα μητέρας στον άντρα που έκατσε δίπλα στο αυτιστικό παιδί της κάνει το γύρο του κόσμου

Η Σανέλ Μουλάντ και ο σύζυγος της ο Αλ έχουν μια κόρη 3 ετών που πάσχει από αυτισμό, την Κέιτ και σε ένα blog που διατηρούν μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τη μικρή. Πρόσφατα η Σανέλ έγραψε μια επιστολή σε έναν άνθρωπο που φέρθηκε διαφορετικά από τους άλλους, έκατσε δίπλα στην κόρη της και έπαιξε μαζί της.

Καθώς οι 3 τους γυρνούσαν από διακοπές σε θεματικό πάρκο της Disney, στην πτήση υπήρχε μια κενή θέση δίπλα στη μικρή Κέιτ. Πολλοί πέρασαν από δίπλα της, την είδαν,

αντιλήφθηκαν το πρόβλημα της και προσπέρασαν. Ένας όμως έκατσε. Η Σανέλ μάλιστα αποκαλύπτει ότι δεν τον ήθελε αρχικά στη διπλανή θέση της κόρης της. Στο τέλος της πτήσης άλλαξε γνώμη άρδην και τον ευχαρίστησε με μια συγκινητική επιστολή.

«Τη στιγμή που έκατσες η Κέιτ άρχισε να τρίβει το χέρι σου. Της άρεσε η υφή του μπουφάν σου. Της χαμογέλασες και σου είπε: "Γεια σου μπαμπά, αυτή είναι η μαμά μου". Και τότε σε κατέκτησε. Θα μπορούσες να την αγνοήσεις, θα μπορούσες να μου χαμογελάσεις σα να μου λες να τη συμμαζέψω. Δεν το έκανες. Συζήτησες με την Κέιτ, τη ρώτησες για τις χελώνες της. Δε θα μπορούσε να σου απαντήσει, αλλά την είχες γοητεύσει τόσο που είχε τα μάτια της καρφωμένα στα αντικείμενα για τα οποία τη ρώταγες. Παρακολουθούσα και χαμογελούσα. Προσφέρθηκα να της τραβήξω την προσοχή για να μη σε ενοχλεί, αλλά δε δέχτηκες. Η διαντίδραση συνεχίστηκε χωρίς να ενοχληθείς καθόλου. Σου έδωσε στιγμές ηρεμίας παίζοντας με τις κούκλες της Άννα και Έλσα. Λίγο πριν προσγειωθούμε η Κέιτ είχε μια από τις εξάρσεις και άρχισε να μου φωνάζει να της βγάλω τη ζώνη, να ανοίξω την πόρτα του αεροπλάνου και ούρλιαζε συνεχόμενα: "Αεροπλάνο έκλεισε". Προσπάθησες να την ηρεμήσεις δείχνοντας τα παιχνίδια της. Δεν τα κατάφερες, αλλά η προσπάθεια σου και μόνο με συγκίνησε. Για να ξέρεις, ηρέμησε με το που βγήκαμε από το αεροπλάνο. Σε ευχαριστώ».

Η επιστολή δεν έμεινε αναπάντητη, αφού ο άντρας την είδε και έστειλε μήνυμα στη μητέρα λέγοντας με τη σειρά του ευχαριστώ χωρίς να πει το όνομα του.

Διαβάστε την επιστολή εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα