Συγκινητική κατάθεση του αδερφού του 15χρονου Πάνου για το δυστύχημα στο Ρίο

Ξύπνησαν οι μνήμες από το τραγικό δυστύχημα του δεκαπεντάχρονου Πάνου Τζαβάρα στο Ρίο κατά τη διάρκεια της δίκης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα καθώς και για τον τρόπο με τον ενήργησε η τροχαία της Πάτρας, στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στις αρχές Μαΐου.

Οι γονείς του δεκαπεντάχρονου κατέθεσαν χθες στο δικαστήριο σε βαρύ κλίμα, ζητώντας τη δικαίωση της μνήμης του παιδιού τους, ωστόσο καθηλωτική ήταν η κατάθεση του μικρού αδελφού του Ανδρέα, ο οποίος ήταν

ο πρώτος που βρέθηκε δίπλα του μετά το δυστύχημα.

«Εγώ ήμουν περίπου 4 μέτρα μπροστά από τον αδελφό μου. Βλέπω να έρχεται ένα μαύρο τζιπ με υπερβολική ταχύτητα. Αφού προφύλαξα τον εαυτό μου και πέρασε από μένα, γύρισα πίσω για να δω τον αδελφό μου» είπε ο Ανδρέας Τζαβάρας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ο αδελφός του χτυπήθηκε από το τζιπ, εκτινάχθηκε στον αέρα και στη συνέχεια έπεσε στην πόρτα ενός εκ των δύο αυτοκινήτων που ακολουθούσαν.

Ο άτυχος Πάνος Τζαβάρας, εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου, επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδερφό του, όταν συνέβη το μοιραίο. Συνολικά τρία οχήματα χτύπησαν τον 14χρονο Πάνο, ο οποίος παρέμεινε νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα