«Συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να κάνουμε ό, τι έχουμε σχεδιάσει»

Ο Ολυμπιακός έχει αναχωρήσει για την ισπανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο του Final 4 της Ευρωλίγκας με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων» να αποκαλύπτει τη συνταγή της επιτυχίας...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στη συγκέντρωση και στα όσα έχουν σχεδιάσει στις προπονήσεις πριν από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επίσης στάθηκε στο γεγονός πως θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και όχι στο ποια ομάδα είναι φαβορί...

Αναλυτικά

τα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ. Παίζουμε με μια ομάδας η οποία πάει στο Final 4 με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, αλλά και στους παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Πάμε να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ.

Είναι σημαντικό που έχουμε όλο το ρόστερ στη διάθεσή μας και πως όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε πλήρες ρόστερ κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό. Με ενδιαφέρει η ομάδα μας κι όχι τι λένε οι άλλοι. Εάν κάποιος λέει ότι είναι φαβορί ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Η μια ομάδα έχει χάσει τρεις φορές κι η άλλη επτά. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια».

The post «Συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να κάνουμε ό, τι έχουμε σχεδιάσει» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα