Στον παλμό των εκλογών! Οι εκπομπές που θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό την ημέρα της αναμέτρησης

Σε μαραθώνιο πολιτικών εκπομπών θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα. Ιδιωτικοί σταθμοί και δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδουν τον παλμό των εξελίξεων από νωρίς το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα, επιστρατεύοντας ηχηρά ονόματα παρουσιαστών και εκλεκτούς καλεσμένους.

MEGA

Tην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό το μεγάλο κανάλι. Από νωρίς το πρωί, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο θα μεταφέρει ζωντανά τον παλμό των εκλογών, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, καθώς και όλες τις εξελίξεις με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα να αναλαμβάνουν

τα ηνία στις 06.30 με την εκπομπή «Ο δρόμος προς την κάλπη».

Από τις 11.00 έως τις 14.00, η Μαρία Σαράφογλου και ο Αντώνης Φουρλής παίρνουν τις θέσεις τους ενώ στις 18.00, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο για την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2015», η Όλγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο συζητούν με καλεσμένους από το χώρο της πολιτικής και της δημόσιας ζωής, για την εκλογική αναμέτρηση, αλλά και την επόμενη μέρα. Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα.

ALPHA

Το κανάλι της Κάντζας μπαίνει δυνατά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Την αυλαία του εκλογικού μαραθωνίου ανοίγει στις 7:00 o Σπύρος Χαριτάτος ενώ στις 10:00, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης. Ο εκλογικός «αγώνας» συνεχίζεται στις 18:30 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ ενώ παρεμβαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος από το altsantiri.gr. Στο στούντιο, θα βρίσκονται επίσης κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

STAR

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού τόσο στο δημοψήφισμα όσο και στις προηγούμενες εκλογές, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο κανάλι της Κηφισιάς. Από τις 18:00, δημοσιογράφοι και τεχνικοί θα βρίσκονται εκεί όπου υπάρχει είδηση με τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή να έχει στο πλευρό του στο στούντιο τη Μάρα Ζαχαρέα, την Πόπη Τσαπανίδου και καλεσμένους από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, του πολιτισμού.

Από το πλάνο δεν θα λείψουν, φυσικά, οι απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας και τα «στρατηγεία» των κομμάτων. Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

ΣΚΑΪ

Από τις 06.00 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου καταγράφει την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης και το άνοιγμα της κάλπης σε όλη τη χώρα. Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου παίρνουν τη σκυτάλη στις 09.00 και μέχρι τις 11.00, δίνοντας τον παλμό των εκλογών. Ο Τάκης Χατζής από τις 11.00 και μέχρι τις 12.30 θα βρίσκεται στον εκλογικό ρυθμό της ημέρας ενώ αργότερα ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος δίνουν και πάλι το στίγμα. Από τις 14.00 μέχρι και τις 15.30 συνεχίζεται ο ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος με τον Σπύρο Μάλλη και την Άννα Μπουσδούκου.

Στη συνέχεια δράση αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπου θα κρατήσει παρέα στο κοινό μέχρι και τις 17.00. Η Εύα Αντωνοπούλου ακολουθεί για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας.

Στις έξι το απόγευμα ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Στις 19.00 θα ανακοινωθεί η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

ΕΡΤ

Στη μάχη της ενημέρωσης ρίχνεται η ΕΡΤ 1 με ειδικές ενημερωτικές εκπομπές, ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζωντανές συνδέσεις με τα κομματικά επιτελεία και τα εκλογικά κέντρα. Από τις 06.00 το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού μεταφέρουν το κλίμα και παρακολουθούν την εξέλιξη της διαδικασίας. Στις 18.00, η ενημέρωση συνεχίζεται με τους Πάνο Χαρίτο, Αντώνη Αλαφογιώργο και Μαριλένα Κατσίμη ενώ την πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θα κάνει ο Κώστας Παναγόπουλος της Alco.

ΑΝΤ1

Την πρώτη αίσθηση της ατμόσφαιρας την ημέρα των εκλογών, δίνει το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Παπαδάκη από τις 07:00 μέχρι τις 13:00. Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, διαφωτιστικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι υποψήφιοι βουλευτές, η εκπομπή θα παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 18:00, ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη, που θα έχει στο πλευρό της τη Ρίτσα Μπιζόγλη και το Γιώργο Κούρο. Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls.

The post Στον παλμό των εκλογών! Οι εκπομπές που θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό την ημέρα της αναμέτρησης appeared first on KoolNews.

Keywords
εκπομπες, εκλογες 2015, exit poll, χαριτατος, λακης λαζοπουλος, κωνσταντίνος μπογδάνος, σία κοσιώνη, exit polls, ηνία, mega, εκλογες, gpo, exit, ελλαδα, σρόιτερ, δημοψηφισμα 2015, mrb, δραση, καθημερινη, αρης, ΕΡΤ, alco, ΑΝΤ1, πανελλαδικες 2012, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , εκλογες 2010, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, στρατος, δημοψηφισμα, εκλογες 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, exit polls 2014, τσαπανιδου, μπογδανος, κωνσταντίνος μπογδάνος, αποτελεσματα, βουλευτες, δυνατα, ηνία, σρόιτερ, αυλαια, ονοματα, σημερινη, τηλεοραση, gpo, mrb, αννα, βραδια, βρισκεται, γεγονοτα, γιωργος αυτιας, δηλωσεις, δρομος, ευα, υπαρχει, εκτιμηση, ενημερωση, εξελιξη, εξι, ευα αντωνοπουλου, ζωης, θωμας, εικονα, κηφισιας, κλιμα, λαζοπουλος, μανεσης, μαρια, νικο, ολγα τρεμη, ολγα, ποπη τσαπανιδου, πρωταγωνιστες, πρωι, συνεχεια, σία κοσιώνη, σια, στιγμα, συχνοτητα, τσιμας, φυσικα, χατζηνικολαου, χατζης, χρηστος, κωνσταντινος, alco, αυτιας, δημητρης, exit, χωρα, κωστας, λακης, μαυρος, παυλος, σπυρος, θεσεις, χουκλη
Τυχαία Θέματα