«Στόχος η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

13:28 8/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την όρισε ως το βασικό του στόχο...

Ο «Τίγρης» σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goal», βρέθηκε στη Λήμνο, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του και είχε συνομιλία με οπαδούς της ΑΕΚ και τους έδωσε ορισμένες διευκρινίσεις για το γήπεδο αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Προχωράμε για το γήπεδο κανονικά. Μαζί και για τη δημιουργία

ανταγωνιστικής ομάδας από φέτος. Στόχος όλων πρέπει να είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με σκοπό την απόλυτη ισονομία και αξιοκρατία», είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε καλό δρόμο του Μπουανανότε!

H AEK, θέλει κι εκείνη με τη σειρά της να κάνει μια μετεγγραφή που θα ξεσηκώσει τους οπαδούς, αλλά και να απαντήσεις στους αντιπάλους της. Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα με την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν και ακολούθησε ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Καμπιάσο. Η ΑΕΚ την... ψάχνει με τον Μπουανανότε και μάλιστα είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Γρανάδα, μάλιστα η Ένωση έχει κάνει την πρώτη προσέγγιση στον Ισπανικό σύλλογο και όπως αναφέρεται από τη Λατινική Αμερική η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει και μάλιστα ως ελεύθερο, κάτι που θα ανεβάσει το δημιουργικό κομμάτι της ΑΕΚ.

The post «Στόχος η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα