Στο μυαλό ενός άντρα… για τα Χριστούγεννα και μόνο! Τι δώρο να του πάρεις τις γιορτές και τι δεν πρέπει καν να σκεφτείς

Έρχονται Χριστούγεννα και θέλεις το καλύτερο για τον καλύτερο, τον σύντροφο σου δηλαδή. Κι εκεί που αρχίζεις να χαζεύεις σε site, να κοιτάς βιτρίνες και να παίρνει ιδέες από περιοδικά για το τι δώρο να του κάνεις τις φετινές γιορτές… σου έρχονται μικρές αναλαμπές.

Θυμάσαι εκείνη την επέτειο με το Γιώργο που ξενέρωσε γιατί είδε ότι τους είχες αγοράσει πορτοφόλι, ανασύρεις από το χρονοντούλαπο τη στιγμή που ο Νίκος «ξίνισε»

όταν είδε δώρο γενεθλίων ένα funky μποξεράκι και χιουμοριστικές κάλτσες και ξεσπάς σε γέλια όταν θυμάσαι τον «προσποιητό οργασμό» ευτυχίας του Χρήστου όταν βρήκε κάτω από το δέντρο μία μπλούζα.

Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Κοινώς; Οι άντρες είναι περίεργα όντα και η επιλογή του χριστουγεννιάτικου δώρου… δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Τι να επιλέξεις, λοιπόν; Ένα ρολόι αποτελεί μία καλή και ασφαλή λύση, αφού τα αρσενικά τρελαίνονται για το εν λόγω αξεσουάρ. Βρες το ιδανικό ανάλογα με το στυλ του και σίγουρα θα το κερδίσεις!

Το αγόρι σου είναι «γκατζεντάκιας»; Αγόρασέ του το τελευταίας τεχνολογίας tablet, μια συσκευή που ήθελε καιρό ή ακόμα ένα video game. Ας μην γελιόμαστε, οι άντρες πεθαίνουν για κάτι τέτοια.

Αν δεν θες κάτι υλικό, κλείσε δύο εισιτήρια για εκείνον και τον κολλητό του για τον αγώνα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου που περίμενε τόσο καιρό και αναμένεται να είναι sold out!

Ή ακόμα καλύτερα, αν θες να βάλεις και εσένα στο πλάνο, δημιούργησε ένα βράδυ για δύο σε ένα καλό εστιατόριο, όπου και θα τον εντυπωσιάσεις τόσο με την επιλογή του χώρου όσο και με τις γνώσεις στο μενού και στη λίστα κρασιών. Αν η τσέπη σου αντέχει, ολοκλήρωσε τη βραδιά με ένα δωμάτιο σε ένα ακριβό ξενοδοχείο με όλα εκείνα που συνήθως το συνοδεύουν!

The post Στο μυαλό ενός άντρα… για τα Χριστούγεννα και μόνο! Τι δώρο να του πάρεις τις γιορτές και τι δεν πρέπει καν να σκεφτείς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα