Στις 26 Ιουλίου η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης στο ΧΑ για τον ΔΟΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με απόφασή του ενέκρινε το αίτημα του Σταύρου Ψυχάρη για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ που δεν κατέχει άμεσα και έμμεσα.

Επίσης, όρισε ως τελευταία ημερομηνία διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών την 25.7.2013 και ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών την 26.7.2013.

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο κ. Ψυχάρης θα καταβάλει

τίμημα τοις μετρητοίς ύψους 0,64 ευρώ ανά μετοχή της εταιρείας: στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού και Καταχώρισης και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο κ. Ψυχάρης θα αναλάβει να καταβάλει εκ μέρους και για λογαριασμό των εναπομεινάντων μετόχων τα δικαιώματα καταχώρισης που καταβάλλονται στην Ε.Χ.Α.Ε. ύψους 0,08% καθώς και τον αναλογούντα φόρο επί μεταβιβάσεων μετοχών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο οποίος σήμερα ανέρχεται σε 0,20% επί της αξίας της συναλλαγής.

Η καταβολή του τιμήματος θα πραγματοποιηθεί αμελλητί μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα καταρτισθούν κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα