Στην Ολλανδία ο Τσίπρας στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Κομισιόν

Σε εκδήλωση συζήτηση, που διοργανώνει το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ολλανδίας στο Άμερσφορτ θα μιλήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του για την προώθηση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Κομισιόν.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Δημοκρατία, Οικονομία και Κοινωνία» και θα μετέχουν σε αυτή πολιτικοί, εκπρόσωποι και πανεπιστημιακοί.

Σημειωτέον

ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στην εκδήλωση προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση προ ημερών ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η οποία κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι συνεργάζεται με ακροαριστερά, αντιευρωπαϊκά κόμματα, όπως χαρακτήρισε το Ολλανδικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Πάντως ο κ. Τσίπρας αναμένεται να εξαπολύσει και από την επαρχιακή αυτή πόλη της Ολλανδίας – όπου βρίσκεται η έδρα του Σοσιαλιστικού Κόμματος – και νέα επίθεση εναντίον της Άνγκελας Μέρκελ την οποία έχει βάλει σταθερά και μόνιμα στο στόχαστρο του κατά τις τελευταίες του συνεντεύξεις και δηλώσεις σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου κατά της πολιτικής Μέρκελ και καταδίκη αυτής στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα