Στη φυλακή ο δάσκαλος από την Άρτα: «Και λίγες έφαγες» είπε στον 8χρονο

Στη φυλακή έστειλε το Δικαστήριο της Άρτας τον δάσκαλο που είχε βάλει μαθητές να χαστουκίσουν έναν 8χρονο συμμαθητή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δάσκαλος, ο οποίος «πρωταγωνίστησε» σε ένα πρωτοφανές περιστατικό που είχε σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων, είχε τεθεί σε προσωρινή αργία, έπειτα από απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το epirus-tv-news, κατά τη διάρκεια της δίκης, μάρτυρες που κατέθεσαν, ανέφεραν ότι ο δάσκαλος παρότρυνε τα παιδιά να συγκρατήσουν τον συμμαθητή τους για να μη βγει εκτός αίθουσας, ενώ η μητέρα του 8χρονου στην κατάθεσή

της αναφέρθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το περιστατικό με το παιδί της. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, ο εκπαιδευτικός είχε πει στο παιδί: «Και λίγες έφαγες».

Αντιθέτως, ο κατηγορούμενος διέψευσε τα λεγόμενα της μάνας υποστηρίζοντας πως δεν διαδραματίστηκε κανένα περιστατικό και πως όλα έγιναν μέσα στα πλαίσια ενός τσακωμού μεταξύ των συμμαθητών. Εκείνο που ξένισε την Έδρα, ήταν η κατάθεση του υποδιευθυντή του σχολείου, ο οποίος είπε πως δεν ενημερώθηκε καν την ίδια ημέρα για το περιστατικό, ενώ την επόμενη ημέρα δεν το θεώρησε σοβαρό ώστε να ασχοληθεί με αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα