Στάη: Είμαι persona non grata στη ΝΕΤ

Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνσή της από την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου στη ΝΕΤ, η Έλη Στάη αποφασίζει να μιλήσει για όσα έχουν ακουστεί γύρω από την ίδια και την αποχώρησή της.

«Θεωρώ ότι όλα αυτά δεν έχουν δημοσιογραφική λογική γι αυτό και ψάχνω κι εγώ να βρω ποιος είναι ο σκοπός της όλης υπόθεσης. Η δημοσιογραφική λογική λέει ότι όταν σε ένα newsroom διαφωνούμε μεταξύ μας τα βρίσκουμε ή όχι. Αλλά μεταξύ μας» δήλωσε η γνωστή δημοσιογράφος στο Βήμα. Σε ότι αφορά στις σχέσεις με τον Θωμόπουλο

εξηγεί: «Είχαμε τις καθημερινές ανταλλαγές απόψεων και τις καθημερινές διαφωνίες που είχα πάντα με όλους τους συνεργάτες μου. Αυτό από τη δική μου πλευρά. Από τη δική του δεν γνωρίζω. Όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Έχω την αίσθηση ότι αυτά που γράφονται από την αρχή του καλοκαιριού, ότι δηλαδή είμαι persona non grata στην ΕΡΤ, φαίνεται ότι τελικά είχαν βάση».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η ίδια απαίτησε να μην είναι παρών ο Κ. Θωμόπουλος στο κοντρόλ όσο εκφωνεί το δελτίο, η Έλλη Στάη έδωσε την δική της εκδοχή: «Αυτά τα έχω ήδη διαψεύσει, δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Ναι, έχω διαφωνήσει συχνά μαζί του, ναι έχω και αντιρρήσεις και διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά όλα αυτά τα θεωρώ δεδομένα στη λειτουργία μιας δημοσιογραφικής ομάδας. Καθόμαστε και συζητάμε περί όνου σκιάς, περί μη θέματος». Τέλος σε ότι αφορά τη ΕΔΕ που διετάχθη από την διοίκηση , απάντησε: « Τις εξηγήσεις για την αντιμετώπιση της υπόθεσης και την ΕΔΕ πρέπει να τις δώσει η ίδια η διοίκηση. Εγώ απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις έκπληκτη, αλλά και έτοιμη. Σαν από καιρό. Στην καριέρα μου έχω περάσει από πολλές δυσκολίες. Έχω μάθει να αντιπαρατίθεμαι, δεν έχω μάθει να με χαϊδεύουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα